TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

60.000 TL Bütçeli Station Araç Tavsiye

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Station Araç Tavsiye

Mesaj AboveTheRim » 14 Eyl 2012, 01:42

Renault'un mika(plastik) kaportaları elden çıkartırken çok sıkıntı yapıyor. Heleki araçta boya,darbe varsa. Örneğin önden yapılan hafif bir kazada dahi kaput değiştirmek durumunda kalabiliyorsunuz. Renault'un o flash zamanlarından bu yana atikliğinden ve tenekeliğinden taviz verdiğini görmedim :thumbup:

Opel göz ziyafeti, sağlam kaporta, nispeten ucuz yedek parça ve kaliteli yürüyen. Eksisi hantal ve çok yakan motorları. Fabrika verilerine göre en çok sapma yapan marka gördüğüm kadarıyla.

Gördüğüm en kaliteli orta sınıf araçlar Toyota, Mazda. SW seçenekleride mevcuttur eminim. Tabi bir reklamda vardı en temizi 0'ı :)

Bir de ikinci el araç alırken tavsiye ettiğiniz satıcı var mı? Piyasada ikinci el araç yapan galerileri güvenilir bulmuyorum.

Geçen ay aracımı satarken galericilerden nefret ettim :champ: Tremar ve motoru gösterebileceğiniz bir 50-75 liraya anlaşacağınız bir usta en güvenilir olanı bence
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj apesen » 14 Eyl 2012, 09:49

Archimed, Dod pahalıdır, burnundan da kıl aldırmaz, ama iyidir. ben son 2 aracımı Dod'dan aldım, 6 ay garanti veriyorlar, sıkıntı olursa da ses çıkarmadan hallediyorlar.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj Baran » 14 Eyl 2012, 12:11

Kısaca yazmak gerekirse otomatik vites isteniyorsa opel benım gözümde eleniyor cunku gördüğüm en kötü otomatiğe sahip.Otomatik demekte yanlış olur yarı otomatik yani debriyajlı sarsıntılı ve sorunlu.Peugeot ve Citroen ise o butcelere cıkıldığında mantıksız geliyor daha kaliteli araclar tercih edilebilir.Fordun cmax leri düşünülebilir kaliteli tok araclar ama station özelliği taşımıyor Mondeo yada Focus station düşünülebilir ama onlarda 2.elde deger kaybettiğinden ötürü tavsiye edeceğim araclar değil.Bende sizinle aynı sekilde düşünerek o butcelerle 2.el temiz bir Passat Variant almanızı tavsiye edeceğim.Mevzusu gecen hiçbir arac alman kalitesine yaklasamaz ve VW lerin otomatikleri fena değil.2.elde dod tercih etmemenizi öneririm.2-3 kişinin magdur olduğuna şayit oldum.Boyasız denen araclar boyalı cıktı kazasız denilen araclar darbeli cıktı sorunsuz satılan araclar sorun cıkarttı.Kazasız arabanın kazalı cıktıktan sonra o sorunun cözülebileceğini düşünmüyorum kazalıysa kazalıdır.VW Passat Variant için temiz 2. eller mevcut araştırmanızı öneririm.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj apesen » 14 Eyl 2012, 12:17

Baran, Dod'da bayii ve Doğuş olmak üzere iki farklı kanal var, ben şahsen hep doğuş'un sahibi olduğu dodlardan aldım ( bildiğim kadarıyla Maslak Power Center'daki Dod,Esenyurt Doğuş, bir de Gebze'deki kendilerinin. Benim algıladığım kadarıyla da, Doğuş grubu, özellikle bir şikayet olduğu zaman, hassas davranıp problem var ise mutlaka çözüyor.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj Baran » 14 Eyl 2012, 12:50

Arabada cıkan sorunu çözüyorlar onda sıkıntı yok ama kazasız diye alınan araba darbeli cıktığında benım gözümde onun çözümü yok malesef.Doda baglı kalmayıp kendi ustanızada göstermenizi tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mehmetalpcan » 14 Eyl 2012, 15:41

doğuşun bütün araçları auidi,wv dahil sözde sağlamlık güven satarlar.müşteriye hor bakarlar bakın bir iki yaşındaki araçları dahil özel servis alır(plakalardan bellidir) sebebi aşırı fiyattır.vatandaş garantiyi es geçiyor.size önereceğim kia ceed bakın otomatik ceed stationu var ülkemizde tuttu beş yıl garantisi var keşke corollanın olsa ama bu modelde yok.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj Baran » 14 Eyl 2012, 16:14

Servisi kötü diye Passat almayıp KIA ceed mi alacağım yanı.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mehmetalpcan » 14 Eyl 2012, 17:09

ikisi aynı sınıf araç değil ben herzaman sıfır uzun garantili markayı tecih ederim.ikinci el alıp da bostancı ,kartal oto sanayide gezmek şık olmuyor.bir turbosu iki bin tl yada çıkmacılar gezilecek.hele birde gece vakti anadoluda yolda kaldıysan ailecek tadından yenmez.passatın sıfırı yüzbin tl iki yıl bin garanti bitince sat ilanlara bakın hepsi iki yılda en az yüzbin km yapmış.bu devirde parada gerçekten zor kazanılıyor.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners