Tek tek hepinize hem tebrikleriniz icin hem yonlendirmeleriniz icin cok tesekkur ederim .. Tavsiyeleriniz dogrultusunda once forumu ilgili modeller uzerinden detayli bir sekilde inceledim .. Drk ve Frax'i dikkate alarak Longines'i eledim hemen (ilk tesekkur

). Omega'dan Speedmaster Moonwatch (onuratamer, onerini gormemistim ama nokta atisiymis

), Tag Heuer'den iki model ve Breitling Superocean Heritage 46 arayisiyla sahaya indim

.
Teknolojileriyle ilgili karsilastirma yapabilmeye kabil degilim, dolayisiyla buradan sonrasi cahil cesaretiyle tamamen gorsel ve duygusal gozlemlerim. Koluma taktiktan sonra bunlari; Drk'nin dedigi gibi, Breitling dev gibi bir saat olmasina ragmen, bilegim oldukca ince olmasina ragmen; muthis begendim. Ve chronograph olmayan modeli yani Breitling Superocean Heritage 46, celik bilezigi ve siyah kadran + bezel 'iyla gercekten "benim saatim" hissini verdi.
E bize niye sordun o zaman demeyin

. Cunku gercekten yazdiklariniz kafamda denedim, ama bu saat alma hikayesi biraz da tutku yonlendirmeli bi olaymis (ben bugun bunu gordum). Konuya da hakim olmadigim icin teknik spec'leri kolayca es gectim. Simdilik asagidaki tek adaydayim.
Cogunuzun dedigi olabilecek model kumesini alabildigince kuculttum, tek adaya kadar geldim. Bu saat (Breitling Superocean Heritage 46mm) ozelinde yorumlarinizi alabilirim (sıkı argumanlarla vazgecirme faaliyeti de serbesttir

). Modelde destekleyen arkadaslardan da alim kanaliyla ilgili tavsiye alabilirim. Sadece tek satis noktasiyla kisa bir pazarligim oldu. Soyledigi fiyat, 6800 TL idi (yurtdisinda yasayan bir arkadasimin yaklasik %10'luk tax-free yardimi ile bana maliyeti yaklasik 6.000 TL olarak dusunulebilir). Guncel fiyat bilgisi olan varsa, bu fiyatla ilgili yorumlarini ya da "hedef fiyatim ne olmali" ile ilgili yonlendirmelerini yaparlarsa sevinirim.