TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Military SNK803 Saatimi Nasıl Ayarlamalıyım?

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Seiko 5 Military SNK803 Saatimi Nasıl Ayarlamalıyım?

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 12:02

peki forumda bana verilen talimatlara uyarak kendim ayarlayacağım.yalnız orjinal olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim.
Kullanıcı avatarı
rtw001

Mesaj drk » 31 Tem 2012, 12:16

Ebay'de sahte saat satışı yasak, eğer öyle bir durum olursa ciddi sorunlar ortaya çıkıyor ayrıca kadranından da anlaşılıyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Slayer39 » 31 Tem 2012, 12:17

rtw001 yazdı:peki forumda bana verilen talimatlara uyarak kendim ayarlayacağım.yalnız orjinal olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim.

Aynısından (aynı renk) bende de var, fotoğraflarda görülen saatiniz orijinal, hem bu kadar kaliteli taklitini yapmaya kalkarlarsa maliyetide kurtarmaz. Zaten bu piyasadaki en ekonomik mekanik saatlerden birisi bu seri, diğer taraftan fiyat performans dengesinde de çok başarılıdır, o da ayrı bir mesele.
Velhasıl saatiniz hayırlı olsun, çok beğenerek takıyorum, güle-güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 12:27

Saolun bende gerçekten çok beğenerek satın aldım,ince bilekli olduğum için kötü de durmadı çünkü biraz küçük bir saat aslında.
bunun yanında kafamda ilk olarak Türkiye'den aydın saat'ten almak vardı fakat sitelerinde bulamadım daha sonra e-mail'le irtibata geçtim ve malesef türkiyeye getirmediklerini söylediler.daha sonra gittigidiyor'daki satıcılara baktım ama bana pek güvenli gelmediler açıkçası sonuçta onlarda ebay'den satın alıyorlar ve aldıkları satıcılar ne kadar güvenli bilmiyoruz onun yerine kendim ebayde top rated bir satıcıdan almaya karar verdim ve aldım fakat işte her ne kadar güvenilirlik oranı yüksek bir satıcıdan da alsak çin'den gelince biraz tedirgin oluyor insan ama cevabınız içimi rahatlattı bu konuda.
Kullanıcı avatarı
rtw001

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 23:08

Arkadaşlar takvim olayını bir türlü yapamıyorum günü ve tarihi ayarlıyorum ayarladığım anı 12 olarak düşünerek bir tur döndürüyorum fakat gün ve tarih tekrar atıyor bunun bir dengesi yok mu yani takvim'in gece 12 de atmasını sağlamak istiyorum ama bir türlü yapamadım :(

saatin durum şu an bu resimdeki gibi, ne yapmam gerek sizce ?

Resim
En son rtw001 tarafından 31 Tem 2012, 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
rtw001

Mesaj bengisaat » 31 Tem 2012, 23:18

Şu an ayın 31 i siz 30 una getirin ve ayar pozisyonuna getirip ilerleyin 31 olduğunda dün gece gibi hayal edin ve 24 saat daha ilerletip günü yakalayın :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 23:21

peki resimdeki duruma göre 1'in den 30'una kadar getirip daha sonra günü pazartesi mi yapıyorum yani ?
Kullanıcı avatarı
rtw001

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 23:35

bengisaat hocam cevabınızı net anlayamadım zamanınızı çalıyorum ama biraz daha açabilirmisiniz.yani saatin resimdeki durumuna bakarak nasıl bir ayar yapmalıyım ki takvim yarın gece 12 de değişsin ?
Kullanıcı avatarı
rtw001

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: yus49 ve 46 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners