TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj davinci » 23 Haz 2012, 13:11

Carbon almak istiyorum Fx de Carbon yok, Madone yada tarmac bakıcam. Cube, Focus gibi Alman markalarıda var ama tanımıyorum, bunların carbonu Made in Germany miş.
Mountain da Gary Fischer ler güzel, 29 lastik göze bira garip geliyor başda ama trend o yönde anladığım kadarıyla
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj asymptote » 21 Tem 2012, 21:31

Sıcaklardan dolayı uzun süredir uyku modunda, yine sıcaklar ve ramazan dolayısıyla bir süre daha öyle kalacak. Özledim pedal çevirmeyi..
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 21 Tem 2012, 23:06

Davinci yeni fx7.7 tamamen karbon olmuş :thumbup:

Bu aralar epey araştırma içindeyim. Çok güzel bir 7.7fx buldum, 2012 model. Daha çok yeni, tahminen 100km civarı yol yapmıştır. Jantlar komple ultegra ile değiştirilmiş, aynakol slx, arka kısım komple 105, frenler xtr, fren pedalları xt, gidon-gidon boğazı karbon ritchey falan filan baya değişik bir bisiklet yapmışlar :) Fxlerdeki arka bağlantı kısmındaki süspansyonumsu parçayı çok beğendim, denildiğine göre titreşimleri epey emiyormuş. Kıyaslama şansım olmadı ama bisiklet beklediğimden daha rahattı. Bu arada ağırlığı 9 kilonun altında ;) İlgilenenler varsa fiyatı uygun sayılır.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Thevenin » 22 Tem 2012, 00:18

Resim
Resim
Resim

Gordugum en guzel bisiklet yolu :champ: Supertavsan manzara, plaj, orman ic ice, slalomlu super kaymak yol :thumbup:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Yolustu " ozgur " kasaba Provincetown :D

Resim
Resim
Resim
Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj drk » 28 Tem 2012, 21:51

Thevenin :champ:

Hadi Asymptote, senden de bekliyoruz böyle fotoğraflar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 28 Tem 2012, 22:03

Thevenin harika fotoğraflar.. :champ: Doruk Ramazandan sonra benim Küheylan şaha kalkacak ;)
Bu arada:
Resim
Kilitlerimiz aynı.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj asymptote » 30 Tem 2012, 02:48

Gece gece, sahur öncesi 15 km yaptım ve rahatladım :D Yalnız size bir sorum olacak beyler:
Zincir ve ruble değişim periyotları ne olmalı sizce? Siz ne şekilde kullanıyorsunuz? Bir süre sonra zincir uzuma yapıyor ve rublenin dişlilerinden yiyor. Zinciri zamanında değiştirmeyince ruble, hatta aynakol dişlileri de elden gidiyor vs..

Ben hata ettim bisikleti bir arkadaşıma verdim, vitesleri yanlış kullanmış. Zincir aynakol orta dişlide iken rublede en küçük dişliye aktarmış, bir süre böyle kullanmış. Zincir baklalarında doğal olarak sertleşme oluştu, kullanırken 5-6 pedal çevirdikten sonra bir diş boşa dönüyordu. Bisikletçiye götürdüm zincirin değişmesi gerektiğini söyledi. Yeni bir zincir aldım taktım, sorun şimdi azaldı ancak tamamen ortadan kalkmadı. Acaba benim ruble dişlileri de mi hapı yuttu? :D Aynakol sağlam olsa bari..
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 30 Tem 2012, 14:38

6 yıldır bisiklette zorunlu olarak sadece ön fren pabuçlarını değiştirdim. Sonra baktım daha iyiler arkalar da değişsin dedim, bir de az dişli lastik aldım. Senelik bakımını da yaptırınca daha hiç sorun çıkarmadı şu güne kadar.

Geçmiş olsun Asymptote. Sorunun cevabını bilmiyorum, beni yolda bırakana kadar kullanmayı planladığım için kusursuz olmayan sistemlere çok dikkat etmiyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners