asymptote yazdı:Drago ve herojd yat konusunda da benzer bir polemik yaşamıştınız, sakin olun beyler, foruma Patek geliyor..

Yok ben sakinim de...aynı sükuneti Herojd'da göremiyorum ne yazık ki...Kendisi sanki sermayenin gönüllü sözcüsü gibi öne atılıyor...Bizlere ne yazıp yazmamamız konusunda müdahalede bulunuyor.Açıkçası hoş karşılamıyorum..ben 50 yaşına merdiven dayamış bir arkadaşınızım,çok şükür aklım ve mantığım da çalışıyor...Ki konuyu açan arkadaş başlıkta yorum ve öneri demiş,fiyat sizce nasıl demiş...Şimdi burada üçüncü şahıs olarak müdahaleye ne gerek var anlayamadım...Fiyat bana göre çok abartılı ve tekrar yazıyorum "hiç bir saate bu para verilmez" herşeyin bir sınırı vardır...ortak akıl diye de birşey vardır.
Daha önceki bir paylaşımda da yine Herojd patronunun 980.000 TL lık arabasının parasını 10 günde kazandığını yazmış ve bu harcamayı rasyonelize etmeye çalışmıştı...Ben de cevaben kendisine : Belki de problem harcamada değil bu harcamaya imkan tanıyan kazançlardadır demiş..- Patron vergisini de tam ödüyormu bari yönünde bir yazı yazmıştım...Cevap vermemişti.
Şimdi ben şu noktadayım: Herojd kendisi kazandığı parayla istediği saati alabilir ben ona sadece "bu para bu saate verilmez" diye forumdaşlık ve arkadaşlık sınırı içinde takılabilirim...ancak bir başkasına bu sözü ettiğimde veya yorum isteyen birine yorum yazdığımda hemen ortaya atılıp "başkalarını savunmaya geçmesini" doğru bulmuyorum.
Ben servet düşmanı bir insan değilim sanki Herojd'un yaklaşımından böyle bir anlam çıkıyor ve bundan rahatsız oluyorum...
Servet düşmanı değilim ancak her ne olursa olsun aşırı lüks harcamalarda da olumsuz bakışımı dile getirebilir,yorumumu yaparım.Sanırım forumumuzun ortamı buna müsait.
saygılar