TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Low Ballers / Ölücü Şikayetleriniz Hakkında Bilgi ve Öneri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj SeRxx » 03 Tem 2012, 12:58

Asymptote, Baran :D

Herojd sen kac tavuk istiyorsun söyle gerisine karısma, keçi de olabilir :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Low Ballers / Ölücü Şikayetleriniz Hakkında Bilgi ve Öne

Mesaj asymptote » 03 Tem 2012, 13:03

Ben ciddi söylüyorum serxx, yok mu öğrencilerin arasında durumu pek iyi olmayan ancak saatlere ilgi duyan bir çocuk?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj necati » 03 Tem 2012, 13:06

Çevremde o kadar çok mezarcı varki kendimi ölü gibi hissediyorum :idea:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj buTa » 03 Tem 2012, 13:47

herojd11 yazdı:bu arada bu konu diğerinden daha çok ilgi çektiği için burada tekrar yazayım çünkü karambole gitmişti

elimde kullanmadığım 1 ad Guess 1 adette Momentus saat var bunları almaya imkanı olmayan birilerine hediye etmek istiyorum ne bileyim okul kazanmış veya bitirmiş bir öğrenci olur vs gibi , tek kriterim ihtiyacı olan biri olması (Şehit , Gazi yakını olursa ilk tercihimdir)

TSF olarak sosyal sorumluluk projeside yapılabilir . Kullanılmayan eşya , saat , kitap vs ortak bir çatı altında toplanıp ihtiyac sahiplerine dagitilabilir. Ciddiyim.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj vmetin » 03 Tem 2012, 13:48

herojd11 yazdı:bu arada bu konu diğerinden daha çok ilgi çektiği için burada tekrar yazayım çünkü karambole gitmişti

elimde kullanmadığım 1 ad Guess 1 adette Momentus saat var bunları almaya imkanı olmayan birilerine hediye etmek istiyorum ne bileyim okul kazanmış veya bitirmiş bir öğrenci olur vs gibi , tek kriterim ihtiyacı olan biri olması (Şehit , Gazi yakını olursa ilk tercihimdir)

hero başkan bununla ilgili bir başlık var mıydı? Benim de ihtiyacı olana verebileceğim bazı eşyalar ve saatler olabilir. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj SeRxx » 03 Tem 2012, 13:55

Asymptote benim ögrenciler henüz 2. sınıfa gecti yoksa düşünürdüm. Umarım ihtiyacı olan alır .
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj razz » 03 Tem 2012, 14:08

Low Baller'ları direkt deşifre edelim bence.. :idea:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj herofb » 03 Tem 2012, 14:09

evidence yazdı: TSF olarak sosyal sorumluluk projeside yapılabilir . Kullanılmayan eşya , saat , kitap vs ortak bir çatı altında toplanıp ihtiyac sahiplerine dagitilabilir. Ciddiyim.

kesinlikle katılıyorum bence süper olur gerçekten , Bond Başkan ne olur atlamayalım bu konuyu , ufak tefekte olsa imkanı olan çok kişiyiz burada , çok kitap ve kıyafette çıkar

vmetin yazdı:hero başkan bununla ilgili bir başlık var mıydı? Benim de ihtiyacı olana verebileceğim bazı eşyalar ve saatler olabilir. :thumbup:

başlık yok ama bir konuya yazmıştım karambole gitti , gerçekten hep beraber bir şeyler yapmamız TSF SE kadar gurur verici olur

aslında Serxx aklıma geldi ama hem çocukların küçük olması hem de diğer çocukların hediye almamış olması nedeniyle üzülebileceklerini düşünerek sormadım
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners