Herojd sen kac tavuk istiyorsun söyle gerisine karısma, keçi de olabilir

herojd11 yazdı:bu arada bu konu diğerinden daha çok ilgi çektiği için burada tekrar yazayım çünkü karambole gitmişti
elimde kullanmadığım 1 ad Guess 1 adette Momentus saat var bunları almaya imkanı olmayan birilerine hediye etmek istiyorum ne bileyim okul kazanmış veya bitirmiş bir öğrenci olur vs gibi , tek kriterim ihtiyacı olan biri olması (Şehit , Gazi yakını olursa ilk tercihimdir)
herojd11 yazdı:bu arada bu konu diğerinden daha çok ilgi çektiği için burada tekrar yazayım çünkü karambole gitmişti
elimde kullanmadığım 1 ad Guess 1 adette Momentus saat var bunları almaya imkanı olmayan birilerine hediye etmek istiyorum ne bileyim okul kazanmış veya bitirmiş bir öğrenci olur vs gibi , tek kriterim ihtiyacı olan biri olması (Şehit , Gazi yakını olursa ilk tercihimdir)
evidence yazdı: TSF olarak sosyal sorumluluk projeside yapılabilir . Kullanılmayan eşya , saat , kitap vs ortak bir çatı altında toplanıp ihtiyac sahiplerine dagitilabilir. Ciddiyim.
vmetin yazdı:hero başkan bununla ilgili bir başlık var mıydı? Benim de ihtiyacı olana verebileceğim bazı eşyalar ve saatler olabilir.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 40 misafir
|