TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS 516 Automatic Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRS 516 Automatic Bilgi

Mesaj muratozturk » 09 Haz 2012, 13:47

Tissot PRS 516 Automatic
Evet arkadaşlar hayallerimi süsleyen saat bu
Yaklaşık bir ay oldu Saat Formumuzla tanışalı .saatlere bakış acım degişti bu sayede.İyide oldu .Saat in sadece görselde oluşmadığını anladım
sayenizde .Bazı forum dostlarının tavsiyesi ile bu saat e karar verdim lakin tüm girişimlerim malesef hüsranla sonuçlandı .İlki isvicreye giden bir arkadaşım malesef orada bulamadı bu saatı hafta sonuna denk geldigi için tissot satıcılarının kapalı olması .ikinci hüsranım ise buralardan
NETVARiUM isimli gayri ciddi bir satış sitesi .Beni tam bir ay boyunca bugün yarın gelgi gelecek yok depocu yerinde degilmiş ,olmadı yarın ,gelecek der iken enson yogun cabalarım neticesince teslim edemiyeceklerini itiraf ettirdim ve iptal ettim siparişi ,sorarım bu site yöneticilerine tedarikcinizde olmayan saati neden satısa cıkarır sınız talebe göre italatci model ve adetlere karar verecek sanırım ki bu yola başvurdular ve bizleri kullandılar diye düşünüyorum netice itibari ile
Sizden ricam sudur ki bu modeli en uygun kazık yemeden ve garantili olarak nereden temin edebilirim yurt dışı sitelerden nasıl getirtilir
on line sitelerden hangisi güvenilirdir
tesekkür ederim
Kullanıcı avatarı
muratozturk

Re: Tissot PRS 516 Automatic

Mesaj SeRxx » 09 Haz 2012, 14:09

PRS516 Automatic modelinin yurt dışı fiyatları pek uygun değil ( 400 usd üzeri ) kesinlikle yurt dışını tavsiye etmiyorum :!:
Bulunduğunuz ilde pazarlıkla çok iyi bir fiyata alabilirsiniz :thumbup:
Şu site uygun ve güvenilir :
http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=12610&model=tissot-t044-430-26-051-00
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj muratozturk » 09 Haz 2012, 14:59

tesekkür ederim serxx
Kullanıcı avatarı
muratozturk

Mesaj SeRxx » 10 Haz 2012, 01:47

rica ederim ;)
En son SeRxx tarafından 10 Haz 2012, 01:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj aokyy » 10 Haz 2012, 14:10

Bizim saatçilerin siteleri -ayrım yapmıyorum, hepsi- çok özensiz. Saatlerle alakalı neredeyse hiç adam gibi bilgi yok, ya da yalan yanlış şeyler. Saatin üzerinde kocaman harflerle automatic yazıyor, adamlar altına 2 yıl pil ömrü yazmışlar. Hangi saatte hangi mekanizma var, saat satan sitelerden öğrenmeniz mümkün değil.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj muratozturk » 10 Haz 2012, 22:39

haklısınız aokyy
ne varsa forumda var bence
Kullanıcı avatarı
muratozturk

Mesaj Salesman » 28 Haz 2012, 23:30

http://www.tissot.ch/?mod_collections65 ... 7/scroll_/ ben bu saati bu hafta sirkeciden 900 tl fiyatla 10 taksitle aldım, peşin versem sanırım bir 5* daha düşerlerdi. ama bunu aldığım dukkandan önce gittiğim yer aynı saati 1100 den aşağı burakmadı.
Kullanıcı avatarı
Salesman

Mesaj hayatinsan » 18 Mar 2014, 16:24

ben de bu saate vuruldum sanırım :) ve peşin almayı düşünüyorum... konyalısaat 1215'e satıyor 1000 tl altına bulabilme şansım var mı acaba istanbul'da :roll:
Kullanıcı avatarı
hayatinsan

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners