Tissot PRS 516 Automatic
Evet arkadaşlar hayallerimi süsleyen saat bu
Yaklaşık bir ay oldu Saat Formumuzla tanışalı .saatlere bakış acım degişti bu sayede.İyide oldu .Saat in sadece görselde oluşmadığını anladım
sayenizde .Bazı forum dostlarının tavsiyesi ile bu saat e karar verdim lakin tüm girişimlerim malesef hüsranla sonuçlandı .İlki isvicreye giden bir arkadaşım malesef orada bulamadı bu saatı hafta sonuna denk geldigi için tissot satıcılarının kapalı olması .ikinci hüsranım ise buralardan
NETVARiUM isimli gayri ciddi bir satış sitesi .Beni tam bir ay boyunca bugün yarın gelgi gelecek yok depocu yerinde degilmiş ,olmadı yarın ,gelecek der iken enson yogun cabalarım neticesince teslim edemiyeceklerini itiraf ettirdim ve iptal ettim siparişi ,sorarım bu site yöneticilerine tedarikcinizde olmayan saati neden satısa cıkarır sınız talebe göre italatci model ve adetlere karar verecek sanırım ki bu yola başvurdular ve bizleri kullandılar diye düşünüyorum netice itibari ile
Sizden ricam sudur ki bu modeli en uygun kazık yemeden ve garantili olarak nereden temin edebilirim yurt dışı sitelerden nasıl getirtilir
on line sitelerden hangisi güvenilirdir
tesekkür ederim