TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Mesaj davinci » 27 Haz 2012, 17:57

:lol: Birinin kolunda g羹zel bir modelini g繹rm羹t羹m, tam olarak fiiyatlar覺n覺 bilmiyorum, netden bakt覺m, elektronik saat yapm覺lar ;) Tissot u Breitlingle ayn覺 tutmak Breitling e hakaret tabi
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj Archimed » 27 Haz 2012, 18:26

Davinci; sen ekmek yerine pasta yiyen, az覺nda g羹m羹 ka覺kla doan ansl覺 insanlardans覺n herhalde :lol:

Hayat覺 boyunca 癟al覺an pek 癟ok insan Tag Heuer'in, Breitling'in en ucuz modellerini bile hi癟bir zaman alamayacak durumda olmalar覺na ramen, sen bu markalar覺 alt grupta yazm覺s覺n. Bunun mant覺覺 nedir? Anlayabilmi deilim. Belki piyasa mekanlarda Breitling, Tag Heuer alt s覺n覺f saat kal覺yor olabilir. Bana kal覺rsa bo bir zaman覺nda trene, otob羹se, minib羹se falan bin. Halk覺n aras覺na kar覺. Pek 癟ok insan bir Tag Heuer paras覺na ikinci el otomobil al覺nca ayaklar覺 yerden kesildii i癟in mutlu oluyor, eski bir ahin al覺nca sanki Ferrari alm覺 gibi mutlu oluyor. 襤te bunlar hayat覺n ger癟eidir :thumbup:

A癟覺k癟as覺 burada bizimle kafa bulmak i癟in foruma bireyler yazd覺覺n覺 d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj asymptote » 27 Haz 2012, 18:42

Ben davinci'nin iyi niyetli olduunu ancak bir癟ok arkada覺m覺z gibi fazla marka d羹k羹n羹 olduunu d羹羹n羹yorum :) Yanl覺 anla覺lmak istemem, marka d羹man覺 deilim ve markalar覺n saat癟iliin bug羹nk羹 d羹zeye ulamas覺ndaki pay覺n覺 yads覺m覺yorum ancak markalar benim i癟in birinci 繹ncelik deil..
Asl覺nda Breitling 繹rnei ilgin癟 bir 繹rnek. Pilot saatleriyle 羹n yapm覺, markalam覺 bir deer.. Ancak saatlerinin neredeyse tamam覺nda Eta mekanizma kullan覺yor bildiim kadar覺yla. IWC gibi ustalar覺, Rolex gibi 羹retim band覺 yok fakat yine de Tissot'la ayn覺 s覺n覺fta an覺lmay覺 hak etmiyor bana g繹re..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj davinci » 27 Haz 2012, 18:49

davinci yazd覺:
Daha aa覺s覺da var tabi ama ben biraz yukardan balad覺m ... ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj davinci » 27 Haz 2012, 19:10

asymptote yazd覺:Ben davinci'nin iyi niyetli olduunu ancak bir癟ok arkada覺m覺z gibi fazla marka d羹k羹n羹 olduunu d羹羹n羹yorum :) Yanl覺 anla覺lmak istemem, marka d羹man覺 deilim ve markalar覺n saat癟iliin bug羹nk羹 d羹zeye ulamas覺ndaki pay覺n覺 yads覺m覺yorum ancak markalar benim i癟in birinci 繹ncelik deil..
Asl覺nda Breitling 繹rnei ilgin癟 bir 繹rnek. Pilot saatleriyle 羹n yapm覺, markalam覺 bir deer.. Ancak saatlerinin neredeyse tamam覺nda Eta mekanizma kullan覺yor bildiim kadar覺yla. IWC gibi ustalar覺, Rolex gibi 羹retim band覺 yok fakat yine de Tissot'la ayn覺 s覺n覺fta an覺lmay覺 hak etmiyor bana g繹re..

Asym, tamda dediin gibi marka bal覺l覺覺m vard覺r 繹zellikle saatde, beendiim markalar k繹t羹 bir saat 羹retirse s覺rf o markan覺n 羹r羹n羹 diye gidip sat覺n almam tabi ama saat almayaca覺m markalar var, bu markalar aradan 癟ok g羹zel bir saat 羹retmide olsalar, o saati almam, marka konumlanmas覺 繹nemli benim i癟in, fiyat ile ilgili birey deil bu

Tissot'u 癟ok tan覺m覺yorum asl覺nda aa覺dan birini yazmak i癟in belirtmitim sonra 癟覺kard覺m Breitling tabiki 癟izgisi belli olan iyi bir marka Eta'y覺 tan覺m覺yorum ama bakt覺m Swatch gurubunun markas覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Mesaj herofb » 27 Haz 2012, 20:11

davinci yazd覺:Eta'y覺 tan覺m覺yorum ama bakt覺m Swatch gurubunun markas覺.

Nasil yani???
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj KKaraku » 27 Haz 2012, 20:22

Sn. davinci ; koleksiyonunuzda hangi marka saatler var bunu bilmiyorum ancak muhabbetin i癟inde 羹st segment saat markalar覺 ge癟iyorken , ki bunu siz dillendirirken ETA'y覺 tan覺maman覺z olaan bir durum gibi gelmedi bana..Tabir-i caizse dil s羹r癟mesi dediimiz olay klavyede mi ger癟ekleti ?
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj davinci » 27 Haz 2012, 20:24

Yanl覺 bireymi s繹yledim :roll:

Eta nedir beni ayd覺nlat覺rsan覺z, birey daha 繹renmi olurum
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners