TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 TL Bütçeye Yuvarlak Kasa Günlük Takmaya Uygun Spor Saat

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 TL Bütçeye Yuvarlak Kasa Günlük Takmaya Uygun Spor

Mesaj cüs » 30 May 2012, 14:46

peki arkadaşlar seiko'dan neler önerirsiniz?

bir de şöyle bir şey vay kayınpeder internetten alışverişe karşı. bu markalara da bulunduğum şehirde hiç rastlamadım, satıldığını da zannetmem. o yüzden seiko'dan öneri istedim.
Kullanıcı avatarı
cüs

Mesaj SeRxx » 30 May 2012, 14:54

Düğününüz şimdiden hayirli olsun. Cok güzel öneriler gelmiş. Klasik ve spor giyime uygun olarak Tissot T-Trend Automatic modellerine bakın. Geçenlerde forumda day-date'li modelinin incelemesini yapmışlardı fiyatına göre mükemmel bir saat.(telefondan yazıyorum link veremedim)
Ek olarak düğün hediyesi olarak alınacağından ömür boyu saklanacaktır o yuzden metal bilezikli tercih etmeniz kesinlikle daha iyi ve kalıcı olacaktır .
edit: 2000 liranın altına illa otomatik olsun demiyorsanız Seiko Premier Kinetic modellerine bakın ama maneviyatı yüksek olacağı icin otomatik olması daha uygun olur ;)

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj cüs » 30 May 2012, 15:02

serxx yazdı:Düğününüz şimdiden hayirli olsun. Cok güzel öneriler gelmiş. Klasik ve spor giyime uygun olarak Tissot T-Trend Automatic modellerine bakın. Geçenlerde forumda day-date'li modelinin incelemesini yapmışlardı fiyatına göre mükemmel bir saat.(telefondan yazıyorum link veremedim)
Ek olarak düğün hediyesi olarak alınacağından ömür boyu saklanacaktır o yuzden metal bilezikli tercih etmeniz kesinlikle daha iyi ve kalıcı olacaktır .
edit: 2000 liranın altına illa otomatik olsun demiyorsanız Seiko Premier Kinetic modellerine bakın ama maneviyatı yüksek olacağı icin otomatik olması daha uygun olur ;)

---Tapatalk---

önerinizi inceliyorum, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. metal bilezik manevi açıdan belki daha kalıcıdır ama ben hediyenin kullanılmayanını pek sevmem. kendi hediyelerimi de bu görüşe uyarak almışımdır hep. o yüzden kullanmayacağım metal bilezikli modelleri istemiyorum. tabi ki ilk tercihim otomatik.
Kullanıcı avatarı
cüs

Mesaj SeRxx » 30 May 2012, 15:12

Metal bilezikli saatler deri kayışla da sorunsuz kullanılabilmekte, saat yıllar sonra kullanılmadığı zaman metal bilezik üzerine takılır muhafaza edilir. Tabi yine karar sizin :)

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mrbars » 30 May 2012, 15:26

hamilton jazzmaster klasik geldiyse, tissot prs 516'ya bir bakınız.
oris diver da olabilir.
seiko kinetic serisinden beğeneceğiniz bir saat de olabilir.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj cüs » 30 May 2012, 15:49

serxx yazdı:Metal bilezikli saatler deri kayışla da sorunsuz kullanılabilmekte, saat yıllar sonra kullanılmadığı zaman metal bilezik üzerine takılır muhafaza edilir. Tabi yine karar sizin :)

haklısınız aslında ama değiştirmek istediğimde bunu yapacak usta bulabilir miyim burada ondan emin değilim. bundan önceki saatimi pil değişimi için saatçiye götürdüm. adam arka kapağı çizdi sökerken, aldım elinden ben de :D
Kullanıcı avatarı
cüs

Mesaj asymptote » 30 May 2012, 16:10

cüs yazdı:bundan önceki saatimi pil değişimi için saatçiye götürdüm. adam arka kapağı çizdi sökerken, aldım elinden ben de :D

Why hi one why.. Kusura bakmayın içimden geldi :D ;)
Kordon değişimi basit bir işlem, onu sıkıntı yapmayın, size öğretiriz nasıl yapacağınızı.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj cüs » 30 May 2012, 16:52

asymptote yazdı:Why hi one why.. Kusura bakmayın içimden geldi :D ;)
Kordon değişimi basit bir işlem, onu sıkıntı yapmayın, size öğretiriz nasıl yapacağınızı.. ;)

ne kusuru efendim:D öğretirseniz yaparım o zaman. öneri almaya devam edelim ama.
Kullanıcı avatarı
cüs

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 163 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners