peki arkadaşlar seiko'dan neler önerirsiniz?
bir de şöyle bir şey vay kayınpeder internetten alışverişe karşı. bu markalara da bulunduğum şehirde hiç rastlamadım, satıldığını da zannetmem. o yüzden seiko'dan öneri istedim.
serxx yazdı:Düğününüz şimdiden hayirli olsun. Cok güzel öneriler gelmiş. Klasik ve spor giyime uygun olarak Tissot T-Trend Automatic modellerine bakın. Geçenlerde forumda day-date'li modelinin incelemesini yapmışlardı fiyatına göre mükemmel bir saat.(telefondan yazıyorum link veremedim)
Ek olarak düğün hediyesi olarak alınacağından ömür boyu saklanacaktır o yuzden metal bilezikli tercih etmeniz kesinlikle daha iyi ve kalıcı olacaktır .
edit: 2000 liranın altına illa otomatik olsun demiyorsanız Seiko Premier Kinetic modellerine bakın ama maneviyatı yüksek olacağı icin otomatik olması daha uygun olur
---Tapatalk---
serxx yazdı:Metal bilezikli saatler deri kayışla da sorunsuz kullanılabilmekte, saat yıllar sonra kullanılmadığı zaman metal bilezik üzerine takılır muhafaza edilir. Tabi yine karar sizin
cüs yazdı:bundan önceki saatimi pil değişimi için saatçiye götürdüm. adam arka kapağı çizdi sökerken, aldım elinden ben de
asymptote yazdı:Why hi one why.. Kusura bakmayın içimden geldi![]()
![]()
Kordon değişimi basit bir işlem, onu sıkıntı yapmayın, size öğretiriz nasıl yapacağınızı..
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 154 misafir
|