TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Marka: Dwiss

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Marka: Dwiss

Mesaj espinosa » 21 May 2012, 00:38

fiyat segmenti steinhart tissot gibi olsa belki belki belki. ama genede özgünlükten sınıfta kalır. saniye kolunun arkası ball modellerini andırmış gibi
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj Archezia » 21 May 2012, 00:40

asymptote yazdı:
Thevenin yazdı:Hublot, AP ve yeterince Ball cigden cirpilip, döndürülünce cikan urune bir de Design Watch Independent yazmislar. Ibrete deger.

+1
Kasa AP den, kadran ve saniye kolu Ball' dan, vidalar Hublot' dan.. Butün bu markaları tanıyan bilen biri bu saati alıp da nasıl kullanabilir ki? Her saate baktığında aklına markalardan birisi gelecek muhtemelen, en son piskopata bağlama ihtimali de var değil mi? Archie bu soru sana.. ;)

Öve öve (haklı olarak :) ) bitiremediğimiz TSF SE'ye bakınca benim aklıma Big Pilot gelmiyor mesela :) Bu tarz birçok ürünü zaten kullanıyoruz Asymptote. Hiçbiri aklınıza gelmiyorsa AP RO çakması denilebilecek Hublotlar ekol olmuş durumda. Aynısı değil ama esinlenme olduğu da açık...

Ha, pilot saatleri 2. dünya savaşından gelme, ap ro gibi özel bir dizayn değil denilebilir ama bence bu argüman da pek yeterli değil. Sonuçta bu argümanı düşünüp de yukarıdaki sonuca varmamıştır kimse. Bana kalırsa bu önce yukarıdaki sonuca varan birinin o sonucu desteklemek için arayıp, bulup ortaya atacağı bir argüman gibi duracaktır. Bilmem anlatabildim mi :) Ayrıca ben TSF SE'ye bakınca önce başka bir saate benzediğini düşünüp daha sonra "Ama o saat aslında diğerleri(AP RO) gibi değil, tarihi bir dizayn zaten. O yüzden çakma sayılmaz." gibi bir düşünce sürecinden geçerek kendimi iyi hissettiğimi sanmıyorum. Bu paragrafı ortaya atılmamış bir söz üzerine yazdım ama olsun :lol:

Ayrıca saat düz bir homageden öte bence oldukça güzel bir sentez. Kasa temel olarak hublottan gelme, kadran balldan, tepe AP, tepenin alt ve üstündeki ekstra vidalar nereden bilemedim şimdi, lug kısmı ise ingenieurdan gelme. Bunları kabul ediyorum ama birleşimi güzel olmuş. Ayrıca dakikaların olduğu, kadrandan bir seviye yüksek kısımda güzel olmuş bence. Kadranın ortasındaki 5 yatay şeritte bence kenardaki vidalı kısımlar ile güzel bir uyum gösteriyor. Güzel bir çelik bilezik uydururlarsa alınabilir. Bir de şimdi farkettim tepede 12 yerine 0 yazıyor; onu da düzeltsinler :)

Renk kombinasyonu bana göre olmasa da birkaç örnek fotoğraf ekleyeyim. Ben gümüş kadran olan modeli tercih ederdim, çelik bilezik ile tabi :)

Resim
Resim
Resim
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj asymptote » 21 May 2012, 00:46

Tamam reyiz alalım sana bu saati.. :D ;) Ama önce Ambit'i alalım :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Archezia » 21 May 2012, 01:23

asymptote yazdı:Tamam reyiz alalım sana bu saati.. :D ;) Ama önce Ambit'i alalım :thumbup:

Dwiss alınabilir cidden ama :lol: Ambit'i alacak olursam seninle irtibata geçerim mutlaka Asymptote ;)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj olgito » 30 May 2012, 00:04

Emme blue alınır mı sizce? Kolda duruşu güzel midir?
Kullanıcı avatarı
olgito

Mesaj drk » 30 May 2012, 01:27

Denemeden cevap vermek imkansız ancak fotoğraflardan fena durmuyor. Ben olsam almazdım ancak.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj olgito » 30 May 2012, 08:36

Ucuz ve guzel ikame saatler arayisi icindeyim o yuzden bi sansimi deniyim dedim :)
Kullanıcı avatarı
olgito

Önceki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners