TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

4000 TL Bütçe Giriş ve Orta Segment Divers Önerileri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 4000 TL Bütçe Giriş ve Orta Segment Divers Önerileri

Mesaj dolunay » 06 May 2012, 23:44

fsinan yazdı:2500TL nakite hangi model öğrenebilir miyim? Eski yıllara ait bir model olmalı diye düşünüyorum.

aquaracer calibre 5 300m ne kadar eski ise o kadar eski. sıfır km saat. 2500TL dediler ama 1-2gün sonra almaya gidince 2600TL altına inmediler. şimdi sırada daha ucuz ama daha zor olan saati almak var. :)
seiko nun güzel bir divers modeli peşindeyim ama Türkiye'de bulabileceğim bir model olmalı
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj SeRxx » 07 May 2012, 00:01

Aquaracer'in fiyatı iyimiş, aldınız mı?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 07 May 2012, 00:05

Konu Diver bir saatse ve mekanizma önemliyse top grade 2892-A2 ile gelen 800 dolarlık Zenton sanırım bütçenin çok altında olduğu için göz ardı edilebilir.. :) ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj dolunay » 07 May 2012, 21:03

arkadaşlar öncelikle gelen güzel öneriler için teşekkür ederim.
ama daha önce bir kaç kere tekrarladığım gibi "saatleri Türkiye'den alacağım"....
bu nedenle Türkiye'de mağaza veya yerli internet sitelerinde satılan ürünleri öneriniz...
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj benwade » 09 May 2012, 10:41

Bir sakıncası yoksa benim sattığım Raymond Weil 3900-scf-05207'yi önermek istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-raymond-weil-3900-scf-05207-sifir-2-yil-garantili-84507806/detay/
Kullanıcı avatarı
benwade

Mesaj dolunay » 09 May 2012, 19:42

serxx yazdı:Aquaracer'in fiyatı iyimiş, aldınız mı?

sizin sorunuzu atlamışım kusuruma bakmayın...

tag aquaracer otomatik için zaten heryer hemen ilk ağızda 2500tl fiyat veriyordu, ama benim beğendiğim saatçi benim alacağımı sezip 2600tl den aşağı asla olmaz diyince o saatçiden alışveriş yapmamaya karar verdim...
şu günlerdeki kurlara göre tag heuer aquaracer 300m calbre 5 için peşin fiyat hemen hemen heryerde (%99) 2500TL... yani öyle hayret edilecek bir fiyat değil.. her saatçi peşin alacağım diyince bu fiyatı veriyor.. bundan sonrasi sizin başarınız... ben 2400TL fiyat aldım ve hatta 2340TL yi zorladık yani saatçi kabul etti, 2300TL olması işten değildi :)
ANCAK bana aquaracer otomatik için 2340TL fiyat veren saatçi longines hydroconquest otomatik için 1700TL diyince hemen fikir değiştirip onu kaptım... ;)
tag heuer de çok iyi saat ancak tag daha sportif bir stile sahip olduğu gibi longines daha elegance bir havaya sahip geldi bana, sanki takım elbise ile bile daha fazla uyumlu olacak hissi uyandırdı bende... o nedenle tercihimi kayda değer miktarda daha ucuz olan ve koluma takıp incelediğimde daha elegance veya başka bir ifade ile daha geniş yelpazede elbise ile kullanılabilir olduğunu düşündüğüm longines hydroconquest ten yana kullandım... ;)
asıl sorun daha ucuza ve daha giriş seviyesi bir otomatik diver almak... yol üzerinde aslan saatte orient mako baktım, tasarımını ve malzeme kalitesini beğendim, piyasada seiko 5 diver pek yok idi, biraz daha araştırıp eğer seiko 5 bulamaz isem orient mako alayım diyorum......

ilave not: longines hydroconquest modelini aklıma sokan fsinan arkadaşa teşekkür ederim... (special thanks)
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj batamer » 09 Ara 2012, 04:23

gerçi üzerinden bayağı zaman geçmiş ama...

longines hydroconquest otomatik için 1700 TL fiyatı nereden aldınız ??? :geek:
Kullanıcı avatarı
batamer

Mesaj Baran » 09 Ara 2012, 10:19

Ben Longines Hydro yu o fiyata emınonu evren saatten almıştım sıfır.bilginize.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], recklesstr ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners