serxx yazdı:Aquaracer'in fiyatı iyimiş, aldınız mı?
sizin sorunuzu atlamışım kusuruma bakmayın...
tag aquaracer otomatik için zaten heryer hemen ilk ağızda 2500tl fiyat veriyordu, ama benim beğendiğim saatçi benim alacağımı sezip 2600tl den aşağı asla olmaz diyince o saatçiden alışveriş yapmamaya karar verdim...
şu günlerdeki kurlara göre tag heuer aquaracer 300m calbre 5 için peşin fiyat hemen hemen heryerde (%99) 2500TL... yani öyle hayret edilecek bir fiyat değil.. her saatçi peşin alacağım diyince bu fiyatı veriyor.. bundan sonrasi sizin başarınız... ben 2400TL fiyat aldım ve hatta 2340TL yi zorladık yani saatçi kabul etti, 2300TL olması işten değildi

ANCAK bana aquaracer otomatik için 2340TL fiyat veren saatçi longines hydroconquest otomatik için 1700TL diyince hemen fikir değiştirip onu kaptım...
tag heuer de çok iyi saat ancak tag daha sportif bir stile sahip olduğu gibi longines daha elegance bir havaya sahip geldi bana, sanki takım elbise ile bile daha fazla uyumlu olacak hissi uyandırdı bende... o nedenle tercihimi kayda değer miktarda daha ucuz olan ve koluma takıp incelediğimde daha elegance veya başka bir ifade ile daha geniş yelpazede elbise ile kullanılabilir olduğunu düşündüğüm longines hydroconquest ten yana kullandım...
asıl sorun daha ucuza ve daha giriş seviyesi bir otomatik diver almak... yol üzerinde aslan saatte orient mako baktım, tasarımını ve malzeme kalitesini beğendim, piyasada seiko 5 diver pek yok idi, biraz daha araştırıp eğer seiko 5 bulamaz isem orient mako alayım diyorum......
ilave not: longines hydroconquest modelini aklıma sokan
fsinan arkadaşa teşekkür ederim... (special thanks)