2fast4u yazdı:morrissey

whiskey bahsettıgın yer maya levent ın ıcındekı mekan sanırım.Bu arada bende katılıyorum sahte puro cok fazla .2 yıldır yurtıcınden puro almıyorum.Yalnız cuba cıgars ta bu tıp bır seye rastlamadım.Alısverıs yapan tanıdıklarım mevcut.Nub serısı hakkında bılgı verırsen sevınırım.Mensei , fıyatlar ve içim sertliği hakkında .Bu arada bende sıgara kullanmıyorum.Hatta ıgrenıyorum.Cok nadır club boy yada mını cohıba ,mcristo tuketırım.
Bilgiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım Nub'ları ve özellikle Connecticut 460'ı. Nikaragua kökenli, ilginç vitolalara sahip güzel ürünler çıkaran bir firma diyebiliriz. Genel olarak baktığımızda aslında çok çeşidi var. Mesela; Cameroon 464T, Connecticut 460, Habano 460, Habano 464T vs.vs. Özellikle, Cigar Afficianado tarafındanda çok fazla reklamı yapılır ve genelde yüksek puan alırlar. Şahsen ben çoğunu seviyorum özelliklede Baran'a önerdiğim "Nub connecticut 460" benim favorimdir. İçimi gayet hoş, sıradışı bir vitolaya sahip, ve fiyat performansı yüksek bir puro. Fiyatları 25'lü kutu için $130, tek dalda ise $6-7(tuboslar belki $0.50-$1 daha fazla olabilir) civarında değişiyor. Kısacası çok özgün bir puro diyebiliriz denemeni tavsiye ederim
Bir kaç resim ekleyelim:

En sevdiğim yanı: