bengisaat yazdı:Fikirler ayrı olabilir elbette, dediğim gibi bu benim düşüncem,daha doğrusu yıllara dayalı gözlemlerim .
35 yıllık meslek hayatımda saat dostları her zaman başımın tacı olmuştur,ve bu güne kadar tamir ettiğim tüm eski hatıra saatlerin içinde çoğunluğu tamir edilemediği için bir köşeye atılmış yorgun saatlerdi.Hayata döndürdüğüm saatleri kadranıyla ilgili değişim yada boyama gibi işlemleri tercih edenlerin sayısı inanın % 1 i geçmemiştir yani saat dostlarının genel düşüncesi de bu şekildedir ki sizi de kısa bir zamanda olsa aramızda görmeye başladıktan sonra her geçen gün daha sıkı bir saat dostu olduğunuzu gözlemliyorum zamanla sizin düşüncelerinizinde bu yönde değişeceğini düşünüyorum.
Zaman bu Cengiz Bey,ikimizde aynı yaşlardayız,mesleklerimizin örtüşen tarafları da mevcut ve mutlaka deneyimlerimizin de;yeni girdiğim bir hobi-tutku konusunda çok fazla ahkam kesecek halim yok,bunu yanlışta bulurum.Hızlı ama temkinli ilerlediğimi düşünüyorum.Hızlı olmakla acele etmek arasında ki farkı deneyimli insanlar daha iyi taktir ederler.
Değişmez,değiştirilemez denilen ama zamanın değiştirdiği çok şeye şahit oldum.Muhafazakar taraflarımla,yenilikçi taraflarım bazen kendi içimde bile çelişir,,,bir çok insan gibi;zaman diyelim....