TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj SeRxx » 08 Nis 2012, 20:27

Bende de Legnano marka bisiklet vardı; vites, fren tüm malzemeler shimano'ydu . 10 yıldan fazladır bizde, hala taş gibi duruyor.. Bu marka hakkında bilgim var mı Asymptote :?:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 08 Nis 2012, 20:56

Marka hakkında bilgim yok fakat Türkiye pazarına girip çıkan markalar oluyor serxx. Legnano da bir dönem girip çıkmış olabilir. Markalar genellikle kendi kadrolarını ve diğer bazı oynar olmayan parçaları üretiyorlar. Çekiş sisteminde ve fren takımlarında ise Shimano ve Sram markalarının farklı kalitede parçaları var, bunları kullanıyorlar. Jant konusunda ise Çin üretimi olanları bir kenara koyarsak Mavic, DT Swiss Alexrims gibi büyük markalar üretim yapıyor. Yalnız WTB diye bir bisiklet markası var ki kendi jantlarını üretiyor, jant, dış lastik ve göbek komple kendi üretimleri olduğu için birbirleriyle son derece uyumlu, bu yüzden WTB üretimi bir jant seti kalite olarak çok üst sıralarda.. Türkiye de bulunmuyor ve yurt dışı fiyatları da öyle çok ucuz değil...

Bu arada msturan' ın yukarıdaki cümlesi çok mühim bence :D Bizde bisiklet bir spor olarak değil, ancak bir eğlence aracı olarak görülüyor. MTB nin en sevdiğim yanı ise sizi doğayla buluşturuyor olması. Ağaçlı bir yolda bir tepeyi bisikletle tırmandıktan sonra inip soluklandığınızda çevrenize şöyle bir bakarsınız, o doğal yeşil manzarayı izlemek size ayrı bir haz verir :D Bence esas zevk budur, mtb buna imkan verdiği, sebep olduğu için güzeldir, yoksa en güzel bisiklet bile basit birer araçtır..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 08 Nis 2012, 21:03

Ben Legnano'yu gazeteden almıştım :D Gazete dağıtım bayisi olduğumuz için kuponsuz ve bizim bölgeye gelen tek gri rengi ben kapmıştım, bu kadar kaliteli beklemiyordum. Belki bir dönem girip tutunamayan bir markadır :roll:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Archezia » 09 Nis 2012, 04:32

Enewwss yazdı:Ayna kolumuz aynı :)

Selemiz aynı :) Güle güle bin Asymptote. :champ: Şimdi bunu o kadar uğraşmış toplamışsın, bir o kadar da binmek lazım :thumbup:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Vector » 09 Nis 2012, 12:08

En az bi 6 bin km yapman lazım abi bu bisikletle...
Kullanıcı avatarı
Vector

Mesaj drk » 10 Nis 2012, 01:49

Asymptote, kazasız ve zevkli sürüşler :champ: Güle güle kullan yeni bisikletini :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 19 Nis 2012, 18:19

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.. :champ:

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesine bisikletle geldi..
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 21 Nis 2012, 04:59

Bamboo-bike :D

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 76 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners