Zenith pilot kronograf oldukça güzel bir model, bicompaxları sevdiğimden bunu da çok beğendim ancak modern60ın el primero ile ilgili önceki yazıları yüzünden mekanizmaya biraz mesafeliyim.
Bell rossun br123 ve 126 serileri bence harika. Hatta bir ara br12 kronografı almayı düşünmüştüm ancak içindeki modüler kronogaraf yüzünden o fiyatı haketmediğini düşündüm, keşke 7753 olsaydı.
Breitling de seçenek çok ama fazla spor tasarımlı ve parlak saatler, zevk meselesi.
Chopard mille miglianın kronografsız modellerine de bakılabilir.
Glashütte senator serisinden saat almak da mümkün. Bence bu seçeneği iyice düşünmek gerek.
IWC, portofinodan seçenekler mümkün ama bence diğer seçeneklere göre zayıf kalıyorlar.
Panerainin giriş seviye base ve marina luminor ayrıca radiomirler tasarımıyla diğerlerinden kolayca sıyrılıyor.
Omega da seçenek çok, aynı şekilde tag heuerde de. Kahverengi deri kayış bence kriterler içinde olmamalı, sonuçta birçok saate sonradan alacağınız herhenagi bir kayış takılabilir.
Bütçe yüksetlme kısmı 5-6bin daha artarsa bir submariner alınır ve yola devam edilir