TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ball Engineer Hydrocarbon Yorum ve Öneri

Mesaj Seraphim » 23 Mar 2012, 22:04

Hediye çekini ikinci üründe zaten düşüyorlar , onuda hesaplarsan % 25 26 27 gibi iskontaya denk geliyor ? yani doğru okuduysam her üründe %15 lik indirim alıyorsun sonra ikinci üründe gene %15 ve - 600 tl gayet mantıklı .. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Seraphim

Mesaj mertk » 23 Mar 2012, 23:11

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.Valla ball satan başka bir marka bilmiyorum ki Türkiyede.Herojd11 yardımın ve ilgin için teşekkürler,haftaya gönderirim sana zamanın olursa bakarsın sende.Ama pırlantta şöyle bir sıkıntı var hediye çeki kampanyası için son gün mart sonu.Yani mart sonuna kadar bir saat alıp hediye çekin alıyorsun onuda nisan sonuna kadar kullanabiliyorsun.Mart sonunda hediye çeki kampanyası bitecekmiş bir hafta kaldı yani.Tamam pırlant müşterilere gerçekten değer veriyor,iyi ağarlıyor buna bir şey demiyorum ama bu kampanya bittilten sonra zaten çok kısıtlı indirimelr yapan pırlant napcak onu anlamadım açıkcası.Bana çek vermelerine rağmen fiyat fazla geliyor birde çek olmadan hiç düşünemiyorum yani.Seraphim (özel mesaj olarak yanıtlandı).2 saat alınca çok daha uygun fiyat veririz dediler ama bu gün gittiğimde hiç indirim alamadım nası bir şey gerçekten anlamadım yani.Hatta oris diver date metal kordonlusunun internet fiyatı 2489 tl bana mağazada yanlış hatırlamıyorsam 2800-2700 tl gibi bir fiyat verdiler.Bunu pek anlamış değilim,inidreceklerken fiyat arttı :D Herhalde yanlış hesapladılar diye düşünüyorum.Benim düşündüğüm hiç değilse 5650 tl olan saati 5000 tl ye çeksinler,bu şekilde bana uygun.Valla bu indirimi de alamazsam yani omegada tag heur aquaracer dada iyi indirimler aldım,onları düşünebilirim gibi.Arkadaşlar biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın :D
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj mertk » 26 Mar 2012, 21:12

Arkadaşlar şu longines hydroconquest modeline baktım.Fiyatıda çok uygun aslında tag a ball a göre nedersiniz siz?Longines de inhouse makine var ama bu fiyata inhouse makine entersan geldi.
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj SeRxx » 26 Mar 2012, 21:20

Longines HydroConquest'te kullanılan mekanizma in-house değil, ETA 2824-2 ;) ama kesinlikle fiyat/performans uyumunu çok beğeniyorum, pişman olmazsınız. Tabi Tag Heuer, Ball'ın diver modelleri gibi olmaz ama fiyatına göre mükemmel :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mertk » 27 Mar 2012, 01:16

Valla fena saat değil ama ball un o kadranındaki derinlik falan baya iyi, bir düşündüm bu gün baktım saate fiyatıda uygun ama biraz daha bekleyip ball almak daha mantıklı herhalde.Bende fiyat performans oranına kesinlikle katılıyorum serxx.
Kullanıcı avatarı
mertk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners