Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.Valla ball satan başka bir marka bilmiyorum ki Türkiyede.Herojd11 yardımın ve ilgin için teşekkürler,haftaya gönderirim sana zamanın olursa bakarsın sende.Ama pırlantta şöyle bir sıkıntı var hediye çeki kampanyası için son gün mart sonu.Yani mart sonuna kadar bir saat alıp hediye çekin alıyorsun onuda nisan sonuna kadar kullanabiliyorsun.Mart sonunda hediye çeki kampanyası bitecekmiş bir hafta kaldı yani.Tamam pırlant müşterilere gerçekten değer veriyor,iyi ağarlıyor buna bir şey demiyorum ama bu kampanya bittilten sonra zaten çok kısıtlı indirimelr yapan pırlant napcak onu anlamadım açıkcası.Bana çek vermelerine rağmen fiyat fazla geliyor birde çek olmadan hiç düşünemiyorum yani.Seraphim (özel mesaj olarak yanıtlandı).2 saat alınca çok daha uygun fiyat veririz dediler ama bu gün gittiğimde hiç indirim alamadım nası bir şey gerçekten anlamadım yani.Hatta oris diver date metal kordonlusunun internet fiyatı 2489 tl bana mağazada yanlış hatırlamıyorsam 2800-2700 tl gibi bir fiyat verdiler.Bunu pek anlamış değilim,inidreceklerken fiyat arttı

Herhalde yanlış hesapladılar diye düşünüyorum.Benim düşündüğüm hiç değilse 5650 tl olan saati 5000 tl ye çeksinler,bu şekilde bana uygun.Valla bu indirimi de alamazsam yani omegada tag heur aquaracer dada iyi indirimler aldım,onları düşünebilirim gibi.Arkadaşlar biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın