Bu başlığın da etkisiyle uzunca bir süredir bir günlük kullanım çakısı almayı düşünüyordum. Hafif, pratik, ve günlük kullanımda işe yarar bir şey olsun istedim ve Wenger' in aşağıdaki çakısını aldım. Siyah, kırmızı ve mavi renk seçenekleri vardı, kırmızı ile siyah arasında kaldım ve sonunda siyah olanı tercih ettim.
Ayrıca bir outdoor çakısı da almayı düşünüyorum. Bıçaklar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan varsa önerilerini duymak isterim. Yine hafif olması, çok büyük ve hantal olmaması tercih ettiğim unsurlar.. Edit: Doruk'a daha önce yolladığı JLC kataloğu için teşekkürler..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Teşekkürler arkadaşlar. Sizlere bir sorum daha var: Geçenlerde hava yolu ile bir yurt içi seyahatim oldu. Hiç yanımdan ayırmadığım yeni aldığım günlük Wenger çakımı hava alanı güvenlik kontrolünde sorun oluşturacağı ihtimalini göz önünde bulundurarak yanıma almadım. Acaba bu tarz zararsız, ufak-tefek çakıları sorun yapıyorlar mı güvenlik kontrollerinde? Pantolonun çakmak cebine sığan bu küçük masum çakı bana göre son derece zararsız, tabi bu benim kendi subjektif yorumum, mühim olan yönetmelikler ne diyor? Konuyla ilgili tecrübe yaşayanlar mutlaka olmuştur, aydınlatırsanız sevinirim..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein