necati yazdı:Bu durumdan rahatsız değilim. Çünkü birşeye sahip olmak, ona sahip olmak için geçen süreçte yaşananlardan daha zevkli değil galiba.
Drk yazdı:necati yazdı:Bu durumdan rahatsız değilim. Çünkü birşeye sahip olmak, ona sahip olmak için geçen süreçte yaşananlardan daha zevkli değil galiba.
Kesinlikle katılıyorum bu düşünceye
tolgi06 yazdı:Merhaba necati.Birçok Seiko 5 modeli kullandım 4 yıldır hiçbirinde sorun yaşamadım.Yani konu Seiko 5 olunca beğendiğin modeli tereddütsüz alabilirsin(iyon kaplama modeller hariç, sexx'in de dediği çizilme solmalar sıkıntı çıkarabilir).
Yalnız yukarıda 4-5 linki verilen dabrands adlı satıcıya dikkat etmek lazım.birçok saati sorunsuz ulaştı/ulaşıyor,feedback oranları oldukça iyi fakat üründe bir sorun olur da iade etmeye kalkarsan gerçek karakteri ortaya çıkıyor.Sorunun onda olduğu iadelerde bile saçma sapan mesaj ve tekliflerle iadeyi engellemeye kalkan,sorun çıkaran bir satıcı. Tavsiye etmem.
Ayrıca son linkini paylaştığın saat(SKX007) Seiko'nun efsaneleşmiş bir modelidir. Özellikle nato ve silikon kordon ile uyumu mükemmel oluyor.
serxx yazdı:Tolgi dostum, Dabrands'la nasıl bir sorun yasadın acaba ?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 126 misafir
|