TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Günlük Kullanıma Uygun Giriş Seviyesi Otomatik Saat Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Günlük Kullanıma Uygun Giriş Seviyesi Otomatik Saat Öner

Mesaj necati » 14 Mar 2012, 01:08

Bu durumdan rahatsız değilim. Çünkü birşeye sahip olmak, ona sahip olmak için geçen süreçte yaşananlardan daha zevkli değil galiba.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj drk » 14 Mar 2012, 01:11

necati yazdı:Bu durumdan rahatsız değilim. Çünkü birşeye sahip olmak, ona sahip olmak için geçen süreçte yaşananlardan daha zevkli değil galiba.

Kesinlikle katılıyorum bu düşünceye :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj necati » 14 Mar 2012, 16:08

Drk yazdı:
necati yazdı:Bu durumdan rahatsız değilim. Çünkü birşeye sahip olmak, ona sahip olmak için geçen süreçte yaşananlardan daha zevkli değil galiba.

Kesinlikle katılıyorum bu düşünceye :thumbup:

Hemfikir olmamıza sevindim Drk :champ: .

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-MEN-AUTOMATIC-DIVER-200M-SOLID-STEEL-POLY-U-BLACK-STRAP-SKX007K-/130660521844?pt=Wristwatches&hash=item1e6bf95774

Bu linkteki saati de çok beğendim. Sadece kordonu sürekli kullanım için uygun gelmedi bana. Sanırım daha sonra istediğim bir deri yada metal kordon takabilirim :?:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Tolgi06 » 14 Mar 2012, 16:21

Merhaba necati.Birçok Seiko 5 modeli kullandım 4 yıldır hiçbirinde sorun yaşamadım.Yani konu Seiko 5 olunca beğendiğin modeli tereddütsüz alabilirsin(iyon kaplama modeller hariç, sexx'in de dediği çizilme solmalar sıkıntı çıkarabilir).
Yalnız yukarıda 4-5 linki verilen dabrands adlı satıcıya dikkat etmek lazım.birçok saati sorunsuz ulaştı/ulaşıyor,feedback oranları oldukça iyi fakat üründe bir sorun olur da iade etmeye kalkarsan gerçek karakteri ortaya çıkıyor.Sorunun onda olduğu iadelerde bile saçma sapan mesaj ve tekliflerle iadeyi engellemeye kalkan,sorun çıkaran bir satıcı. Tavsiye etmem.
Ayrıca son linkini paylaştığın saat(SKX007) Seiko'nun efsaneleşmiş bir modelidir. Özellikle nato ve silikon kordon ile uyumu mükemmel oluyor.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj necati » 14 Mar 2012, 16:29

tolgi06 yazdı:Merhaba necati.Birçok Seiko 5 modeli kullandım 4 yıldır hiçbirinde sorun yaşamadım.Yani konu Seiko 5 olunca beğendiğin modeli tereddütsüz alabilirsin(iyon kaplama modeller hariç, sexx'in de dediği çizilme solmalar sıkıntı çıkarabilir).
Yalnız yukarıda 4-5 linki verilen dabrands adlı satıcıya dikkat etmek lazım.birçok saati sorunsuz ulaştı/ulaşıyor,feedback oranları oldukça iyi fakat üründe bir sorun olur da iade etmeye kalkarsan gerçek karakteri ortaya çıkıyor.Sorunun onda olduğu iadelerde bile saçma sapan mesaj ve tekliflerle iadeyi engellemeye kalkan,sorun çıkaran bir satıcı. Tavsiye etmem.
Ayrıca son linkini paylaştığın saat(SKX007) Seiko'nun efsaneleşmiş bir modelidir. Özellikle nato ve silikon kordon ile uyumu mükemmel oluyor.

Bilgi için teşekkür ederim Tolgi06. SKX007 ye bir de yakışan bir kordon taktımmı tamamdır. Bu modeli zaten beğendim, destek fikirleri alınca insanın içine daha çok siniyor.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj SeRxx » 14 Mar 2012, 16:56

Tolgi dostum, Dabrands'la nasıl bir sorun yasadın acaba ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Tolgi06 » 14 Mar 2012, 17:17

serxx yazdı:Tolgi dostum, Dabrands'la nasıl bir sorun yasadın acaba ?

Benim ebay'de eskiden kullandığım kullanıcı adlarımdan birinde(şu anda kullanamadığım,bloke olan kullanıcı adım) Seiko 5 almıştım. Bana yanlış ürün gönderdi. Sorun kendisinde olmasına rağmen iadede kargo ücretini bana yıkmaya kalktı.Ayrıca ilk başta yanlış ürün gönderdiğini bile kabul etmemişti. Sonradan bende ürünü geri iade etmedim gelen ürünü satıp başka bir satıcıdan(premierworld adlı satıcı) aynı modeli aldım. Sonuçta zararım olmamıştı ama satıcının mesajlarıma cevap verirken kullandığı üslup, takındığı tavır beni satıcıdan tiksindirdi. Sanırım dabrands'la benzer bir olay fsinan'ın da başına gelmişti.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj SeRxx » 14 Mar 2012, 17:25

Ben de 5 defa alışveriş yaptım bu satıcıdan birinde iade etmek istedim gayet iyi bir dille, üslupla kabul etti ama sonra ben etmedim. Demek yine de guvenmemek gerek, yurt dısı alışverişi tamamen şans, kimseye güvenmemeli ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners