TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Tavsiyesi Rica Ediyorum / Bütçe 6.500 TL

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat tavsiyesi rica ediyorum

Mesaj Kalpaklı » 12 Mar 2012, 15:27

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj nickynick » 12 Mar 2012, 15:33

sharky yazdı:İkinci el düşünmüyorum, onu belirtmeliyim.

Rolex'in datejust modelini de beğeniyorum fakat fiyatları hakkında bilgim yok. Sanırım onlar da bütçemin üstündedir. Biraz daha zorlasam 7.500TL'ye çıksam bile sanırım yine de pek yaklaşamıcam gibi ama bu haftasonu gidip canlı canlı inceleyip fiyatlarını öğrenicem yine de :D

Resim
Mesela bu saati bütçeme uygun şekilde alabilirsem benim için mutlu son olur... :champ: Gerçekten çok beğendim. UN saatler için bakmamı önereceğiniz bir yer var mı İstanbul'da ?

Tag Heuer aslında biraz joker benim için. Çoğu modelini beğeniyorum ama genelde spor modelleri oluyor (yada saatler bana spor geliyor), bazı beğendiğim modellerde 8-10 bin TL civarında (web sitelerinde gördüğüm fiyatları) Ama yine de her zaman benim için b planı. Seçeneğimin en çok olduğu marka sanırım.

Geçen gün Eminönü'nde vitrinde Maurice marka saat gördüm ve çok beğendim. 3000 CHF yazıyordu etiketinde de. Sonra internetten bir kaç modeline baktım ve 2-3 modelini de beğendim. Seçeneklerim arasında ama genelde okuduğum yorumlarda kayışındaki M harfinin düştüğü ve daha sonra da o M harfi için kayışının değiştiği yönündeydi. Bende takıntılıyım böyle konularda o yüzden bir soru işareti oluştu kafamda. Ama anladığım kadarıyla oldukça kaliteli ve güzel bir marka (mı?) Tag Heuer ile birlikte kenarda tuttuğum ve beğendiğim bir marka şimdilik. Diğer seçeneklerimi de belirleyip ona göre karar vermek istiyorum Maurice için.

Maurice Lacroix artık M logosunu kullanmıyor kayışlarında, yani sıkıntı yok :thumbup: UN için çeşitli yerlere bakabilirsin. Kanyon Damas, Galleria Sami Saat bunlardan bir kaçı :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj sharky » 12 Mar 2012, 15:40

ORIS güzelmiş ama kafamdaki modelden biraz uzak bana... Tavsiye için teşekkürler :thumbup:

Ben Ataköydeyim zaten Sami Saat'in vitrininde oldukça güzel saatler var Galleria'ya gittiğimde bakıyorum :) Özellikle şuraya bak yada bakma gibi tavsiyeler olur mu acaba dedim. Rolex içinde Akmerkez yada İstinye Park'a gidicem zaten.

Maurice Lacroix'in M logosunu kullanmamasına sevindim. Çünkü diğer markalarda beğendiğim modeller bütçemin üstünde olursa en güçlü seçeneklerden birisi 8-)
Kullanıcı avatarı
sharky

Re: Saat Tavsiyesi Rica Ediyorum / Bütçe 6.500 TL

Mesaj mrhero » 12 Mar 2012, 17:56

Tag Heuer Carrera veya Monaco bu fiyatlara alınabilir sanırım sıkı bir pazarlıkla.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj retrograde » 12 Mar 2012, 18:11

Bence Longines Master Collection Serisine bakın derim

Resim

Özellikle Retrograde

Resim

Resim

Resim

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj vmetin » 12 Mar 2012, 18:14

Bulabilirsen 2.el 14060M alabilirsin (rolex submariner no date)
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Archimed » 12 Mar 2012, 20:48

Nakit 6.500,- TL civarında bir paraya Omega Semaster Planet Ocean alınabilir.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj sharky » 13 Mar 2012, 12:16

Pazarlık illa ki yapılır :twisted: Tag Heuer ve Maurice Lacroix şimdilik beğenip kenara koyduğum saatler. Açıkçası bunlara alternatif bakıyorum.

Rolex bile olsa ikinci el şimdilik düşünmüyorum. Bütçem de yetmeyeceği için ilerleyen yıllarda yolumuz kesiçecek umarum.

Longines marka olarak hiç aklımda yoktu. Maurice Lacroix'e daha çok ısındım. (Kalite farkları var mıdır bilmiyorum)

Abim Omega Speedmaster aldı, fazla da aksesuar kullanmaz yakında bana verir onu, o yüzden Omega'yı eklemedim listeye.
Kullanıcı avatarı
sharky

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners