http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=104&ln=tr
ORIS'ten
sharky yazdı:İkinci el düşünmüyorum, onu belirtmeliyim.
Rolex'in datejust modelini de beğeniyorum fakat fiyatları hakkında bilgim yok. Sanırım onlar da bütçemin üstündedir. Biraz daha zorlasam 7.500TL'ye çıksam bile sanırım yine de pek yaklaşamıcam gibi ama bu haftasonu gidip canlı canlı inceleyip fiyatlarını öğrenicem yine de![]()
Mesela bu saati bütçeme uygun şekilde alabilirsem benim için mutlu son olur...Gerçekten çok beğendim. UN saatler için bakmamı önereceğiniz bir yer var mı İstanbul'da ?
Tag Heuer aslında biraz joker benim için. Çoğu modelini beğeniyorum ama genelde spor modelleri oluyor (yada saatler bana spor geliyor), bazı beğendiğim modellerde 8-10 bin TL civarında (web sitelerinde gördüğüm fiyatları) Ama yine de her zaman benim için b planı. Seçeneğimin en çok olduğu marka sanırım.
Geçen gün Eminönü'nde vitrinde Maurice marka saat gördüm ve çok beğendim. 3000 CHF yazıyordu etiketinde de. Sonra internetten bir kaç modeline baktım ve 2-3 modelini de beğendim. Seçeneklerim arasında ama genelde okuduğum yorumlarda kayışındaki M harfinin düştüğü ve daha sonra da o M harfi için kayışının değiştiği yönündeydi. Bende takıntılıyım böyle konularda o yüzden bir soru işareti oluştu kafamda. Ama anladığım kadarıyla oldukça kaliteli ve güzel bir marka (mı?) Tag Heuer ile birlikte kenarda tuttuğum ve beğendiğim bir marka şimdilik. Diğer seçeneklerimi de belirleyip ona göre karar vermek istiyorum Maurice için.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir
|