TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox ''Vızıltı'' Sesi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Victorinox ''Vızıltı'' Sesi

Mesaj Baran » 08 Mar 2012, 18:19

Yakın zaman önce Victorinox Ambassador Clou De Paris Chronograph satın aldım.Saatten fazlasıyla memnunum fakat bileğimdeyken vızır vızır dönen motor :D sesinden muzdaribim.Dikkatlide baktım içinde bir sürtünme izi vs yok fakat diğer otomatik saatlerimde cıkmayan bir vızıltı sesi geliyor bileğimin bazı hareketlerinde.Acaba saat capının genişliğindenmi kaynaklı anlayamadım...Yorumlarınız nedir.

Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Victorinox ''Vızıltı'' Sesi

Mesaj nickynick » 08 Mar 2012, 18:31

Baran ses gayet normal. Kimisi de o sese bayılıyor :) Ben sevmiyorum şahsen ama, saatinde bir sorun yok :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj asymptote » 08 Mar 2012, 18:46

Chrono mekanizmalarda o vızıltı sesi maalesef var. Düz orientler de vızıltı yapıyor. Ben de sevmiyorum bu rotor sesini..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Baran » 08 Mar 2012, 18:56

asymptote yaşa abicim rotor sesi aynen.. Kolumu bi ceviriyorum resmen vızır vızır dönüyor 0-100 hızlanmasını ölçücem o derece :D Diğer saatlerimde olmadığı için o ses korktum bir sorunmu var diye.Sorun yoksa ses guzel gücü hissediyorum bileğimde 8-)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Drago » 08 Mar 2012, 19:03

Galiba tek yönlü kurma işlevi yapan rotorlarda oluyordu bu ses...üstadlar daha iyi bilir tabii..
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj SeRxx » 08 Mar 2012, 19:06

Benim de bir sorum olacak ETA 7750 ler tek yöne kurma yapıyor; peki kurma yaptığı yöne mi dönerken zorlanır yoksa tersine mi ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Drago » 08 Mar 2012, 19:10

serxx yazdı:Benim de bir sorum olacak ETA 7750 ler tek yöne kurma yapıyor; peki kurma yaptığı yöne mi dönerken zorlanır yoksa tersine mi ?

Geçenlerde 7750 li bir Hamilton'a bakıyordum mağazada...o rotor nasıl dönüyor öyle gözle takip edemiyorsun yani :lol:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Thevenin » 08 Mar 2012, 19:30

Sukredin beyler, don baba donelim donsun rotorlar. Bir de kurulmak istemeyenleri var, tam rulet masasi :D

Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Sonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners