TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ferrari F430 Test Sürüşü Mersin :)

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Ferrari F430 Test Sürüşü Mersin :)

Mesaj drk » 07 Mar 2012, 08:35

Tartışmalar, hep yanlış anlaşılmalardan çıkıyor :)

Size hiçbir lafım yok, ne güzel ferrari kullanma deneyimi yaşamızsınız, bunu da bizlerle paylaştığınız için teşekkürler :thumbup:

Nefes alışa dahi karışan yardımcı sürücü derken şakayla karışık bir şekilde kendisinin ne kadar müdaheleci biri olduğunu söylüyordum, size bir lafım olmadı.

Kimsede bir çekememezlik yada açık arama durumu yok ;) Konumuz arabaysa; buradaki kişilerin sahip olduğu yada kullanma şansı bulduğu arabaları hiçbirimiz bilmiyoruz, buna gerek de yok zaten.

Bunun üstünlükle yada bilmekle bir ilgisi yok, karşındakini incitmeye çalışmakla hiç ilgisi yok. Bu arada sildiğiniz mesajda kendi aracınızın hızlanma süresinin fabrika verisinden yaklaşık 2 saniye daha iyi olduğunu belirtmişsiniz. Bu ölçümü nasıl yaptınız?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj vmetin » 07 Mar 2012, 10:39

Ferarri ye binmek unutulacak bişey değil. Keşke fırsat olsa ben de binsem
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj SeRxx » 07 Mar 2012, 11:14

Ziyaliv yazdı:Ama birşey farkettim burada birşey paylaştım 2 kişi sadece benimle bu güzel anımı değerli kıldı

Bu laflarımı sakın yanlış anlamayın: Son aylarda yapılan kutu açılışlarının kaçına teşekkür ve hayırlı olsun dileklerinizi iletmişsiniz ? Yani demek istediğim; kişi bazen bakıp ne güzelmiş diye yorum yapamadan geçebiliyor ... Kesinlikle sorun olmamalı böyle şeyler. Mesela video'nuzu büyük bir keyifle izledim ve izlerken Mersin'i çok özlediğimi de farkettim ama teşekkür etmemişim. Saat dışında böyle paylaşımlar eminim benim dışımda çoğu kişiyi mutlu ediyordur. Paylaşım için çok teşekkür ederim kesinlikle unutulmaz bir deneyim olmuş .
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Ziyaliv » 07 Mar 2012, 15:29

Burada serxx bende 50 tane konu paylaştım ilk zamanlar dışında kaçınız yorum yazdınız, geçen gun saat tasarlayıp koydum fikirlerinizi almak için, hanginiz yorum yazdınız? Pardon ama benden benim paylaşımlarıma yorum yazmayanlar benden yorum beklemesin ama elimden geldiğince herkese yazıyorum. O saat tasarımları neredeyse 5-6 saatime mal oldu. Hanginiz herhangi bir yorum yaptınız düşünün. İlişkiler karşılıklı yürür dostluklarda, sen beni sevip sayacaksın, ben seni sevip sayıp değer vereceğim ki böyle yürür bu işler. Ama elimden geldiğince yazmaya dikkat edeceğim.

Bu arada aracımın 0-100 hızlanmasını edox wrc saatim ile aracım cekiş kontrol sistemi kapalı iken yaptım, sizde deneyim aracınızın çekiş kontrol sistemini kapatırsanız, aracınız daha seri hızlanır. Çünku anti-patinaj aracın devirlenmesini etkilemez.

selamlar
Ziya
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj 2fast4u » 07 Mar 2012, 16:16

Drk'ın dedıklerıne katılıyorum.Konuyu kısısel algılamamakta fayda var.Burada en basta o anı yasıyan bır kısı olarak sızın baska bır hazza ıhtıyacınız yoktur dıye dusunuyorum.Ne mutlu kı o anı arsıvleyıp buraya yuklemıssınız.Saat olsun cesıtlı gorseller olsun hosuma gıden bır sey olursa yorum yazarım.Ancak sıradan bır test drive surusunde baska ne yorum yazılabılır .Huyum kurusun aksiyon sahnelerını vıdeoya almak için henuz bır goprom yok :D olsa ıdı son yıllarda cok net hatırladıgım" modena ,tubı ıle daha guzel" ,"911 ıle e5 gazlaması" veya "f4 ıle 2teker heyecanı" vs. albumlerı yukleyebılırdım :D .Arada arac perti ıle sonuclanan bır ıkı sokak arası macerasıda eşantıyon olurdu.Ama bızım kameralarımız canlı sahıtlerımız elbette.Arada sırada arkadas toplantılarında o anları hatırlayıp gırgır yapıyoruz işte.Dolayısı ıle KOENIGSEGG sponsorlugunda yarısan TSF'de nıce cevherler varken kıskanclıga asla yer olmaz ;)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj drk » 07 Mar 2012, 22:01

Peki madem, yorumlarımı yazayım :) Olumsuz yazacağım için yazmak istememiştim ama madem sordunuz. Saat tasarım denemelerinizi beğenmedim, açıkcası sizin gibi saatlerle bu denli içli dışlı olmuş birinden daha güzel tasarımlar beklerdim diyeceğim ama güzellik göreceli bir kavram, siz beğenmişsiniz, uğraşmışsınız, tebrikler :champ:

Yorum gelmemesinde başka sebep aramalısınız, mesela ben olumsuz yazacağım için yazmamıştım.

Haklısınız çekiş kontrol sistemi kalkışlarda gaz kestiği için aracı yavaşlatır ancak saat kronografıyla bu süreler asla doğru ölçülmez. GPS'den ölçüm yapan profesyonel cihazları kullanmakta fayda var :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj conbay » 08 Mar 2012, 01:57

Ziyaliv gerçekten çok güzel bir paylaşım. En başından sonuna kadar saniye saniye izledim, unutulmaz bir anı oldu galiba senin için, bu anı ölümsüzleştirmen için yaptığın çaba da son derece iyi olmuş, co pilot olan arkadaşın pozitif tavrı da ayrıca insanı rahatlatıyor. Çünkü altındaki arabanın değerini düşününce insan tedirgin olur, bunu aşmana yardımcı olmuş.

Bu arada kolundaki saat de uzaktan gayet şık duruyor. Markası ve modeli nedir :)

10 numara paylaşım olmuş, teşekkürler :champ:
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter."
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj Ziyaliv » 08 Mar 2012, 02:41

Teşekkur ederim, mükemmel bir zevkti gerçekten. Beyler kolumdaki saat aracı kullanırken taktığım...... Açıklıyorum :)

EDOX CHRONORALLY WRC
Resim
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners