Drk yazd覺:Timexteki shock resistant yaz覺s覺 kadrandaki boluu doldurmak i癟in yaz覺lm覺t覺r, merak etmeyin seiko da gayet dayan覺kl覺 bir saat. Momentus ise yukar覺da denildii gibi chopard kopyas覺 yap覺lmaya 癟al覺覺lm覺 ama baar覺lamam覺 yada baar覺lmak istenmemi. K覺saca 3羹 aras覺nda seiko a癟覺k ara galip gelir
mlm yazd覺:Ben olsam Seiko'yu tercih ederdim
Drago yazd覺:Soruyu sorulmam覺 kabul ediyorum
Scubat yazd覺:Seiko ama momentusun kay覺 癟ok g羹zel, chopard mille miglie kay覺覺 olmu...
serxx yazd覺:Verdiiniz linki indirmedim. Zaten 繹yle bir ey vermenize gerek yok kodlardan saatlerin resimlerine bakabiliyoruz ...
NickyNick yazd覺:Seiko her a癟覺dan daha baar覺l覺
Razz yazd覺:Bir saate g繹sterili demek s羹bjektif yani yorumu dile getiren kii 繹zelinde ge癟erli olan bir tespittir..Haliyle kiiden kiiye farketmesi bariz bir durum i癟in sizinle tam olarak ayn覺 g繹r羹羹 paylamayan yorumlar覺n, saatin farkl覺 a癟覺lardan 癟ekilmi fotoraflar覺na bakarak deimesi pek de olas覺 deildir..
![]()
Bana g繹re de bu 羹癟 saatin hi癟biri g繹sterili deildir mesela..![]()
- Momentus -Drk'un da bahsettii 羹zere- baar覺s覺z bir Chopard kopyas覺d覺r..Ben bu saati g繹rd羹羹mde '' vay be nerden ald覺n saati " demek yerine muhtemelen '' Niye ald覺n ki bu baar覺s覺z Chopard kopyas覺n覺..? Buna verdiin parayla kendine g羹zel bir Seiko, Citizen, Orient, Pulsar, Nautica al覺rd覺n, hem kalite hem de tarz olarak daha yerinde bir se癟im olurdu.. '' derdim..
![]()
- Timex nispeten 繹zg羹n bir dizayn gibi de dursa yine 覺kl覺k olarak baar覺l覺 sayabileceim bir saat deil.. Bir zamanlar Camel sigara paketi biriktirenlere g繹nderilen ucuz ana/digi combo saati hat覺rlat覺yor bana..![]()
- Yine bu Seiko'da g繹steriten ziyade marka bilinirlilii, optimum fiyat/performans oran覺 ve malzeme/i癟ilik kalitesi gibi y繹nleriyle -en az覺ndan bu 羹癟 saat i癟inde- tercih edilebilir bir 羹r羹n gibi duruyor..![]()
Sonu癟ta siz bu saatlerden hangisini beeninize uygun ve arzu ettiiniz etkiyi yaratmaya vak覺f g繹r羹yorsan覺z ona y繹nelin zira s羹bjektif bir durum hakk覺nda yorum talep etmek bir nevi anket yapmaktan farkl覺 deildir..
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 30 misafir
|