TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Time Momentus 覺kl覺k Kar覺lat覺rmas覺 ve Yorum

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Time Momentus 覺kl覺k Kar覺lat覺rmas覺 ve Yorum

Mesaj vincefb » 04 Mar 2012, 22:08

Seiko :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj std » 04 Mar 2012, 22:10

Seiko daha 覺k duruyor- momentusun kay覺覺 biraz fazla lastik gibi duruyor
Kullan覺c覺 avatar覺
std

Kay覺t: 11 ub 2012, 02:13

Mesaj drk » 04 Mar 2012, 23:24

Timexteki shock resistant yaz覺s覺 kadrandaki boluu doldurmak i癟in yaz覺lm覺t覺r, merak etmeyin seiko da gayet dayan覺kl覺 bir saat. Momentus ise yukar覺da denildii gibi chopard kopyas覺 yap覺lmaya 癟al覺覺lm覺 ama baar覺lamam覺 yada baar覺lmak istenmemi. K覺saca 3羹 aras覺nda seiko a癟覺k ara galip gelir :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj xyearls » 05 Mar 2012, 01:23

Drk yazd覺:Timexteki shock resistant yaz覺s覺 kadrandaki boluu doldurmak i癟in yaz覺lm覺t覺r, merak etmeyin seiko da gayet dayan覺kl覺 bir saat. Momentus ise yukar覺da denildii gibi chopard kopyas覺 yap覺lmaya 癟al覺覺lm覺 ama baar覺lamam覺 yada baar覺lmak istenmemi. K覺saca 3羹 aras覺nda seiko a癟覺k ara galip gelir :thumbup:

覺kl覺k olarak m覺 se覺ko yoksa dayan覺kl覺l覺km覺 yanl覺 anlamay覺n 覺kl覺k olarak 繹yle koluma takt覺覺m覺z zaman hangisi "vay be nerden ald覺n saati" denilcek bir saattir sence sen olsan hangisini al覺rd覺n??

mlm yazd覺:Ben olsam Seiko'yu tercih ederdim :thumbup:

neden sizce se覺ko mu i癟lerinde en g繹sterilisi isterseniz fotolara bir bak覺n indiripte her a癟覺dan var

Drago yazd覺:Soruyu sorulmam覺 kabul ediyorum ;)

tamam hocam kalite olarak sorulmam覺 kabul etde g繹sterii i癟in sen olsan hangisini al覺rd覺n

Scubat yazd覺:Seiko ama momentusun kay覺 癟ok g羹zel, chopard mille miglie kay覺覺 olmu...

evet benimde akl覺m o y羹zden momentusda kald覺 ama ite onunda sadece bir a癟覺dan fotoraf覺 var

serxx yazd覺:Verdiiniz linki indirmedim. Zaten 繹yle bir ey vermenize gerek yok kodlardan saatlerin resimlerine bakabiliyoruz ...

kodlardan ben bile zor buldum se覺koyu sonu p1 yazd覺覺n zaman 癟覺km覺yor j1 yazarsan bir s羹r羹 var o y羹zden linkte her a癟覺dan fotoraf var siz daha detayl覺 g繹r羹p 繹yle deerlendirin diye link verdim

NickyNick yazd覺:Seiko her a癟覺dan daha baar覺l覺 :thumbup:

ben olsam g繹sterili bu 3 saat aras覺ndan se覺koyu se癟erdim diyorsunuz yani
Demirden korkan trene binmez, delikanl覺 o trenden yar覺 yolda inmez.
Kullan覺c覺 avatar覺
xyearls

Kay覺t: 17 ub 2012, 00:19

Mesaj razz » 05 Mar 2012, 01:38

Bir saate g繹sterili demek s羹bjektif yani yorumu dile getiren kii 繹zelinde ge癟erli olan bir tespittir.. :thumbup: Haliyle kiiden kiiye farketmesi bariz bir durum i癟in sizinle tam olarak ayn覺 g繹r羹羹 paylamayan yorumlar覺n, saatin farkl覺 a癟覺lardan 癟ekilmi fotoraflar覺na bakarak deimesi pek de olas覺 deildir.. ;)

Bana g繹re de bu 羹癟 saatin hi癟biri g繹sterili deildir mesela.. :idea:
- Momentus -Drk'un da bahsettii 羹zere- baar覺s覺z bir Chopard kopyas覺d覺r.. :geek: Ben bu saati g繹rd羹羹mde '' vay be nerden ald覺n saati " demek yerine muhtemelen '' Niye ald覺n ki bu baar覺s覺z Chopard kopyas覺n覺..? Buna verdiin parayla kendine g羹zel bir Seiko, Citizen, Orient, Pulsar, Nautica al覺rd覺n, hem kalite hem de tarz olarak daha yerinde bir se癟im olurdu.. '' derdim.. :champ:
- Timex nispeten 繹zg羹n bir dizayn gibi de dursa yine 覺kl覺k olarak baar覺l覺 sayabileceim bir saat deil.. Bir zamanlar Camel sigara paketi biriktirenlere g繹nderilen ucuz ana/digi combo saati hat覺rlat覺yor bana.. :)
- Yine bu Seiko'da g繹steriten ziyade marka bilinirlilii, optimum fiyat/performans oran覺 ve malzeme/i癟ilik kalitesi gibi y繹nleriyle -en az覺ndan bu 羹癟 saat i癟inde- tercih edilebilir bir 羹r羹n gibi duruyor.. ;)

Sonu癟ta siz bu saatlerden hangisini beeninize uygun ve arzu ettiiniz etkiyi yaratmaya vak覺f g繹r羹yorsan覺z ona y繹nelin zira s羹bjektif bir durum hakk覺nda yorum talep etmek bir nevi anket yapmaktan farkl覺 deildir.. :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj conbay » 05 Mar 2012, 04:21

Tart覺mas覺z Seiko, saatin i癟inde o markay覺 g繹rmek bir s羹re sonra insana huzur vermeye bal覺yor:)
"Dalgaland覺覺n yerde ne korku, ne keder...
G繹lgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmas覺n, g羹nler domas覺n ne 癟覺kar.
Yurda ay y覺ld覺z覺n 覺覺覺 yeter."
Arif Nihat Asya
Kullan覺c覺 avatar覺
conbay

Ya: 38
Kay覺t: 23 Kas 2011, 04:17

Mesaj xyearls » 05 Mar 2012, 11:50

Razz yazd覺:Bir saate g繹sterili demek s羹bjektif yani yorumu dile getiren kii 繹zelinde ge癟erli olan bir tespittir.. :thumbup: Haliyle kiiden kiiye farketmesi bariz bir durum i癟in sizinle tam olarak ayn覺 g繹r羹羹 paylamayan yorumlar覺n, saatin farkl覺 a癟覺lardan 癟ekilmi fotoraflar覺na bakarak deimesi pek de olas覺 deildir.. ;)

Bana g繹re de bu 羹癟 saatin hi癟biri g繹sterili deildir mesela.. :idea:
- Momentus -Drk'un da bahsettii 羹zere- baar覺s覺z bir Chopard kopyas覺d覺r.. :geek: Ben bu saati g繹rd羹羹mde '' vay be nerden ald覺n saati " demek yerine muhtemelen '' Niye ald覺n ki bu baar覺s覺z Chopard kopyas覺n覺..? Buna verdiin parayla kendine g羹zel bir Seiko, Citizen, Orient, Pulsar, Nautica al覺rd覺n, hem kalite hem de tarz olarak daha yerinde bir se癟im olurdu.. '' derdim.. :champ:
- Timex nispeten 繹zg羹n bir dizayn gibi de dursa yine 覺kl覺k olarak baar覺l覺 sayabileceim bir saat deil.. Bir zamanlar Camel sigara paketi biriktirenlere g繹nderilen ucuz ana/digi combo saati hat覺rlat覺yor bana.. :)
- Yine bu Seiko'da g繹steriten ziyade marka bilinirlilii, optimum fiyat/performans oran覺 ve malzeme/i癟ilik kalitesi gibi y繹nleriyle -en az覺ndan bu 羹癟 saat i癟inde- tercih edilebilir bir 羹r羹n gibi duruyor.. ;)

Sonu癟ta siz bu saatlerden hangisini beeninize uygun ve arzu ettiiniz etkiyi yaratmaya vak覺f g繹r羹yorsan覺z ona y繹nelin zira s羹bjektif bir durum hakk覺nda yorum talep etmek bir nevi anket yapmaktan farkl覺 deildir.. :champ:

anlad覺m 癟ok saolun razz abi yard覺mc覺 olduunuz i癟in ger癟ekten saolun herkesin zevki farkl覺d覺r ama ite bende biraz bi karars覺zl覺k var asl覺nda se覺koyu kordonu 癟elik kordon olduu i癟in 繹b羹rk羹nlere g繹re daha spor durmaz diye tercih edesim yok ama bir yandan da se覺konun i癟 kadran覺 g羹zel ho duruyor asl覺nda benim g繹nl羹mde se覺kodan yana ama 繹b羹rk羹nlerde bana biraz daha spor geliyor yaz aylar覺nda fln bileimde daha ho durar gibi hissediyorum ama sizinde dediiniz gibi o markayada o kadar para veresim gelmiyor
Demirden korkan trene binmez, delikanl覺 o trenden yar覺 yolda inmez.
Kullan覺c覺 avatar覺
xyearls

Kay覺t: 17 ub 2012, 00:19

Mesaj drk » 05 Mar 2012, 20:33

Seikonun 癟elik bileziini 癟覺kar覺p istediiniz kay覺la da kullanabilirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners