Seko Chronograph modelleri bu fiyat aralığında çok güzel bir alternatif sizi asla pişman etmez ..
Ödemeyi nakit yapacaksanız güzel pazarlık şansınız olabilir (%30 civarı )
serxx yazdı:Bu modelin kadran rengi farklı olan SND697 modelini kullanıyorum kesinlikle fiyatını hak eden bir saat![]()
Seko Chronograph modelleri bu fiyat aralığında çok güzel bir alternatif sizi asla pişman etmez ..
Ödemeyi nakit yapacaksanız güzel pazarlık şansınız olabilir (%30 civarı )
serxx yazdı:Ben de mekanizmanın Japon üretimi olduğunu biliyorum ...
Bazı Seiko 5'lerde model sonunda J varsa Japon üretimi ; K varsa Kore üretimi oluyor..
conbay yazdı:serxx yazdı:Ben de mekanizmanın Japon üretimi olduğunu biliyorum ...
Bazı Seiko 5'lerde model sonunda J varsa Japon üretimi ; K varsa Kore üretimi oluyor..
Peki bu uretimler arasinda bir fark var mi yoksa tamamen bir satis politikasi mi
serxx yazdı:conbay yazdı:serxx yazdı:Ben de mekanizmanın Japon üretimi olduğunu biliyorum ...
Peki bu uretimler arasinda bir fark var mi yoksa tamamen bir satis politikasi mi
Conbay bu konuda tam bir bilgim yok fakat Japon üretimler fiyat olarak daha fazla ve ben kalite olarak biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum ...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir
|