TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pozitif Enerji Veren Saat Hakkında Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Pozitif Enerji Veren Saat Hakkında Yorum

Mesaj retrograde » 28 Şub 2012, 11:41

Serxx +1

Chatzilla "Cıvık" yorumun için umarım Tsf üyelerinden özür dileme erdemini gösterirsin.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj Eterna » 28 Şub 2012, 11:45

Selam,

Sürekli depresif ve keyifsiz bir halde olduğunuzu yazmışsınız. Bir psikoloğa gitmeyi denediniz mi? Ortalama seans ücretleri 150 TL civarında. Hatta sgk dan yararlanmak isterseniz pek çok özel hastane de bir kısım indirim alabilirsiniz. Bir tanıdığımdan duymuştum yakın zamanda seans ücreti 60 TL ödemişti. Bu 600 TL lik bir saat yerine 10 seans demek. Ben o kadar bile süreceğini düşünmüyorum açıkcası.

İnsan sürekli depresif ve keyifsiz ise kolundaki saatin içindeki taş yerine bir psikolog dan medet umması daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Sevgiler,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj asymptote » 28 Şub 2012, 13:45

Yanılıyorsun Eterna :
"shopping is cheaper than a psychiatrist.." :D
gerçi seansı veren kişi "piskolog" ise haklı olabilirsin.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Tolgi06 » 28 Şub 2012, 13:57

serxx yazdı:chatzilla keşke biraz ''chat'' kültürün olsaydı ...

O zaman şunu da listeye ekle :

'' Swess Made Guess Steel'ler ölmeye mahkumdur hiçbir geleceği yok... ''
TSF - 2012

:D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj chatzilla » 28 Şub 2012, 14:34

Şuna medet ummak değil faydalanmak diyelim.benim istediğim drk ve sedir arkadaşların yaptığı gibi birilerinin öneri yada link vermesiydi.Neyse eli boş dönmedim diyorum en azından teslar chip diye bişeyin olduğunu biliyorum.( viewtopic.php?f=49&t=653#axzz1nT8TTyRk mustafasuren e teşekkür )philips stein ve isee energiewatch adlı markalar varsa ve satılıyorsa demekki böyle benim kafadan insanların talebine binaen üretim yapılmış.yani yalnız değilim. Depresif olduğumu söyledim depresyondayım demedim.Hastaneleri seansları takip eden eterna arkadaş galiba depresyondan muzdarip.velhasıl kısaca yardımcı arkadaşlara teşekkür,dalga geçmeye çalışanlara teessüf..dalga geçecek arkadaşlar facebookta öldüren yorumlar gruplara üye olup burada yayınlanan kendini kçük düşüren lerin yayınlandığı fotolara bakıp altına istedikleri kadar kusup küfredip deşarz olabilirler.tavsiye niyetine söyledim..iyi forumlar cümleten..
Kullanıcı avatarı
chatzilla

Pozitif Enerji Veren Saat Hakkında Yorum

Mesaj SeRxx » 28 Şub 2012, 14:44

Ben yukarıdaki lafımı Türkçe söylüyorum o zaman :
''Keske biraz sohbet kültürün olsaydı.''
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj retrograde » 28 Şub 2012, 14:46

chatzilla
dalga geçecek arkadaşlar facebookta öldüren yorumlar gruplara üye olup burada yayınlanan kendini kçük düşüren lerin yayınlandığı fotolara bakıp altına istedikleri kadar kusup küfredip deşarz olabilirler.tavsiye niyetine söyledim..

Tavsiye tecrübe ile sabittir. Yalnız biz almayalım teşekkürler. TSF'da bu dediklerinizi yapmadan deşarj oluyoruz zaten.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj Eterna » 28 Şub 2012, 15:35

chatzilla yazdı:Şuna medet ummak değil faydalanmak diyelim.benim istediğim drk ve sedir arkadaşların yaptığı gibi birilerinin öneri yada link vermesiydi.Neyse eli boş dönmedim diyorum en azından teslar chip diye bişeyin olduğunu biliyorum.( viewtopic.php?f=49&t=653#axzz1nT8TTyRk mustafasuren e teşekkür )philips stein ve isee energiewatch adlı markalar varsa ve satılıyorsa demekki böyle benim kafadan insanların talebine binaen üretim yapılmış.yani yalnız değilim. Depresif olduğumu söyledim depresyondayım demedim.Hastaneleri seansları takip eden eterna arkadaş galiba depresyondan muzdarip.velhasıl kısaca yardımcı arkadaşlara teşekkür,dalga geçmeye çalışanlara teessüf..dalga geçecek arkadaşlar facebookta öldüren yorumlar gruplara üye olup burada yayınlanan kendini kçük düşüren lerin yayınlandığı fotolara bakıp altına istedikleri kadar kusup küfredip deşarz olabilirler.tavsiye niyetine söyledim..iyi forumlar cümleten..

Dostum sen galiba benim iğneleme yaptığımı veya olaya mizahi yaklaştığımı düşündün? Ben 30 tane psikolog arkadaş ile beraber özel bir enstitüde çalışıyorum. O yüzden rakamları az çok biliyorum. Ve sana en mantıklı, en doğru olanı söyledim. Birisi "psikoloğa git" dediğinde hemen sen galiba depresyondasın diye cevap verme. Rahatlamak, bazı düşüncelerden veya keyifsizlikten kurtulmak, daha rahat ve güzel şeyler düşünebilmek için insanlar para ödüyor.

Sende sürekli depresif ve keyifsizlik içindeyim dedin. Sence bu durum normal mi? Eğer normal olsa koluna taktığın saatin içinde ki taş beni rahatlattı diye düşünmezdin. Ben eğer x marka bir saatin seni rahatlatacağını düşünseydim o şekilde yardım etmeye çalışırdım. Ama bana en doğru bu şekilde geldi bende yazdım. Neyse sen kendin çözeceksin herhalde sorunlarını...
Kullanıcı avatarı
Eterna

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners