Serxx +1
Chatzilla "Cıvık" yorumun için umarım Tsf üyelerinden özür dileme erdemini gösterirsin.
serxx yazdı:chatzilla keşke biraz ''chat'' kültürün olsaydı ...
O zaman şunu da listeye ekle :
'' Swess Made Guess Steel'ler ölmeye mahkumdur hiçbir geleceği yok... ''
TSF - 2012
chatzilla
dalga geçecek arkadaşlar facebookta öldüren yorumlar gruplara üye olup burada yayınlanan kendini kçük düşüren lerin yayınlandığı fotolara bakıp altına istedikleri kadar kusup küfredip deşarz olabilirler.tavsiye niyetine söyledim..
chatzilla yazdı:Şuna medet ummak değil faydalanmak diyelim.benim istediğim drk ve sedir arkadaşların yaptığı gibi birilerinin öneri yada link vermesiydi.Neyse eli boş dönmedim diyorum en azından teslar chip diye bişeyin olduğunu biliyorum.( viewtopic.php?f=49&t=653#axzz1nT8TTyRk mustafasuren e teşekkür )philips stein ve isee energiewatch adlı markalar varsa ve satılıyorsa demekki böyle benim kafadan insanların talebine binaen üretim yapılmış.yani yalnız değilim. Depresif olduğumu söyledim depresyondayım demedim.Hastaneleri seansları takip eden eterna arkadaş galiba depresyondan muzdarip.velhasıl kısaca yardımcı arkadaşlara teşekkür,dalga geçmeye çalışanlara teessüf..dalga geçecek arkadaşlar facebookta öldüren yorumlar gruplara üye olup burada yayınlanan kendini kçük düşüren lerin yayınlandığı fotolara bakıp altına istedikleri kadar kusup küfredip deşarz olabilirler.tavsiye niyetine söyledim..iyi forumlar cümleten..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir
|