mucadeleci yazdı:tahmin etmiştim bu sonucu *Drk ama gülü seven dikenine katlanırmı desek ne desek
Başka çaremiz yok sanırım

mucadeleci yazdı:tahmin etmiştim bu sonucu *Drk ama gülü seven dikenine katlanırmı desek ne desek
herojd11 yazdı:Baran ve Bekirkat belki elestrilerinizde haklısınız ama buyuk ihtimal ya gözden kaçmıştır ya da TSF SE konusunun icinde tum bunlar ayrıntılı olarak yazdığı icin cevap vermeye gerek duyulmamış olabilir
Sonuc olarak normal posta ile (deutche post) ile gelirse yalnızca %19 gibi bir bedel ödeyip (zaten alirken dusulen bedel) posta gümrüğünden son derece sorunsuz bir sekilde alışveriş yapılabiliyor
Baran yazdı:Birinin benım için almasınıda isteyebilirim bunda abes bir durum yok sanıyorum.Saati sipariş vermeden tüm parayı hesabına gecirecektim.En en azından birinin adım adım yardımcı olmasını bekledim.Bilmeden birine saat almasına ön ayak olmaktır benım için asıl saat severlik.Forumdan ismimi vermeme gerek yok bir abimiz bana her saatimde uzunca zaman ayırıp anlattı ön ayak oldu yeri geldi telefon actı saga sola yol gösterdi.Budur benım saat severlik anlayışım.Keşke bilgim olsada bu cevap verilmeyen konulara yazsam en azından o bilgiler dolu linkeri copy lesem...Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 146 misafir
|