TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pilot Saat Steinhart Alternatifi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Pilot Saat Steinhart Alternatifi

Mesaj drk » 14 Şub 2012, 00:27

mucadeleci yazdı:tahmin etmiştim bu sonucu *Drk ama gülü seven dikenine katlanırmı desek ne desek :D

Başka çaremiz yok sanırım :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 14 Şub 2012, 00:40

Baran ve Bekirkat belki elestrilerinizde haklısınız ama buyuk ihtimal ya gözden kaçmıştır ya da TSF SE konusunun icinde tum bunlar ayrıntılı olarak yazdığı icin cevap vermeye gerek duyulmamış olabilir

Sonuc olarak normal posta ile (deutche post) ile gelirse yalnızca %19 gibi bir bedel ödeyip (zaten alirken dusulen bedel) posta gümrüğünden son derece sorunsuz bir sekilde alışveriş yapılabiliyor
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj bekirkat » 14 Şub 2012, 01:17

Herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim.

Özellikle mücadeleci :thumbup: uykulu vaziyette bile çok yararlı bilgiler verdin, sağol varol.

@herjod benim açımdan eleştiri diye bir durum sözkonusu değil. :champ: sıfır cevapta kalınca enteresan bir durum oldu sadece :). Daha önce alakalı şeyler okumuştum ama tam karşılık gelmiyor gibiydi. Drk ve Bond sağolsunlar her açıdan yardımcı oldular.

@serxx, evet baktım, aradığım tarz pek o tarafta yok gibi.

Sonuç olarak;

Belki farkedilmiştir ben çeşitliliği seviyorum. Bir Steinhart Diver geliyor. Pilot da başka marka olsa mı diye düşünüyorum. Ama Steinhart'ın kalite / fiyat performansı da çok cezbedici. Mücadeleci zaten yeterince kafa yormuş.

Hamilton fiyat olarak pahalı, ebay'dan gelirse kutu belge zor, Steinhart tam teşekküllü o açıdan da, en makulu şimdilik Steinhart gibi.

Selamlar.
nam sine doctrina vita est quasi mortis imago
Kullanıcı avatarı
bekirkat

Mesaj Archezia » 14 Şub 2012, 12:05

herojd11 yazdı:Baran ve Bekirkat belki elestrilerinizde haklısınız ama buyuk ihtimal ya gözden kaçmıştır ya da TSF SE konusunun icinde tum bunlar ayrıntılı olarak yazdığı icin cevap vermeye gerek duyulmamış olabilir

Sonuc olarak normal posta ile (deutche post) ile gelirse yalnızca %19 gibi bir bedel ödeyip (zaten alirken dusulen bedel) posta gümrüğünden son derece sorunsuz bir sekilde alışveriş yapılabiliyor

+1
Biz böyle bir forum değiliz di mi herojd? Bu konularla ilgili bilgi fazla fazla olduğu için forumda herkes cevap vermek istemeyebiliyor bazen. Baran da zaten bilgi değil birinin onun için almasını istemiş, o da apayrı bir mesele yani...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Baran » 14 Şub 2012, 14:27

Birinin benım için almasınıda isteyebilirim bunda abes bir durum yok sanıyorum.Saati sipariş vermeden tüm parayı hesabına gecirecektim.En en azından birinin adım adım yardımcı olmasını bekledim.Bilmeden birine saat almasına ön ayak olmaktır benım için asıl saat severlik.Forumdan ismimi vermeme gerek yok bir abimiz bana her saatimde uzunca zaman ayırıp anlattı ön ayak oldu yeri geldi telefon actı saga sola yol gösterdi.Budur benım saat severlik anlayışım.Keşke bilgim olsada bu cevap verilmeyen konulara yazsam en azından o bilgiler dolu linkeri copy lesem...Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mlm » 14 Şub 2012, 15:05

Gelin tanış olalım..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Archezia » 15 Şub 2012, 01:02

Baran yazdı:Birinin benım için almasınıda isteyebilirim bunda abes bir durum yok sanıyorum.Saati sipariş vermeden tüm parayı hesabına gecirecektim.En en azından birinin adım adım yardımcı olmasını bekledim.Bilmeden birine saat almasına ön ayak olmaktır benım için asıl saat severlik.Forumdan ismimi vermeme gerek yok bir abimiz bana her saatimde uzunca zaman ayırıp anlattı ön ayak oldu yeri geldi telefon actı saga sola yol gösterdi.Budur benım saat severlik anlayışım.Keşke bilgim olsada bu cevap verilmeyen konulara yazsam en azından o bilgiler dolu linkeri copy lesem...Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Abes demedim ki Baran, yanlış anlamışsın. Ayrı bir mesele dedim. E öyle olduğuna katılıyorsundur zaten.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Baran » 15 Şub 2012, 09:59

Archezia :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners