TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko 5 Military SNK803 Saatimi Nas覺l Ayarlamal覺y覺m?

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Seiko 5 Military SNK803 Saatimi Nas覺l Ayarlamal覺y覺m?

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 12:02

peki forumda bana verilen talimatlara uyarak kendim ayarlayaca覺m.yaln覺z orjinal olduundan nas覺l bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim.
Kullan覺c覺 avatar覺
rtw001

Kay覺t: 15 May 2012, 23:43

Mesaj drk » 31 Tem 2012, 12:16

Ebay'de sahte saat sat覺覺 yasak, eer 繹yle bir durum olursa ciddi sorunlar ortaya 癟覺k覺yor ayr覺ca kadran覺ndan da anla覺l覺yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Slayer39 » 31 Tem 2012, 12:17

rtw001 yazd覺:peki forumda bana verilen talimatlara uyarak kendim ayarlayaca覺m.yaln覺z orjinal olduundan nas覺l bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim.

Ayn覺s覺ndan (ayn覺 renk) bende de var, fotoraflarda g繹r羹len saatiniz orijinal, hem bu kadar kaliteli taklitini yapmaya kalkarlarsa maliyetide kurtarmaz. Zaten bu piyasadaki en ekonomik mekanik saatlerden birisi bu seri, dier taraftan fiyat performans dengesinde de 癟ok baar覺l覺d覺r, o da ayr覺 bir mesele.
Velhas覺l saatiniz hay覺rl覺 olsun, 癟ok beenerek tak覺yorum, g羹le-g羹le kullan覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
Slayer39

Ya: 46
Kay覺t: 19 ub 2012, 22:41

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 12:27

Saolun bende ger癟ekten 癟ok beenerek sat覺n ald覺m,ince bilekli olduum i癟in k繹t羹 de durmad覺 癟羹nk羹 biraz k羹癟羹k bir saat asl覺nda.
bunun yan覺nda kafamda ilk olarak T羹rkiye'den ayd覺n saat'ten almak vard覺 fakat sitelerinde bulamad覺m daha sonra e-mail'le irtibata ge癟tim ve malesef t羹rkiyeye getirmediklerini s繹ylediler.daha sonra gittigidiyor'daki sat覺c覺lara bakt覺m ama bana pek g羹venli gelmediler a癟覺k癟as覺 sonu癟ta onlarda ebay'den sat覺n al覺yorlar ve ald覺klar覺 sat覺c覺lar ne kadar g羹venli bilmiyoruz onun yerine kendim ebayde top rated bir sat覺c覺dan almaya karar verdim ve ald覺m fakat ite her ne kadar g羹venilirlik oran覺 y羹ksek bir sat覺c覺dan da alsak 癟in'den gelince biraz tedirgin oluyor insan ama cevab覺n覺z i癟imi rahatlatt覺 bu konuda.
Kullan覺c覺 avatar覺
rtw001

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 23:08

Arkadalar takvim olay覺n覺 bir t羹rl羹 yapam覺yorum g羹n羹 ve tarihi ayarl覺yorum ayarlad覺覺m an覺 12 olarak d羹羹nerek bir tur d繹nd羹r羹yorum fakat g羹n ve tarih tekrar at覺yor bunun bir dengesi yok mu yani takvim'in gece 12 de atmas覺n覺 salamak istiyorum ama bir t羹rl羹 yapamad覺m :(

saatin durum u an bu resimdeki gibi, ne yapmam gerek sizce ?

Resim
En son rtw001 taraf覺ndan 31 Tem 2012, 23:18 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
rtw001

Mesaj bengisaat » 31 Tem 2012, 23:18

u an ay覺n 31 i siz 30 una getirin ve ayar pozisyonuna getirip ilerleyin 31 olduunda d羹n gece gibi hayal edin ve 24 saat daha ilerletip g羹n羹 yakalay覺n :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 23:21

peki resimdeki duruma g繹re 1'in den 30'una kadar getirip daha sonra g羹n羹 pazartesi mi yap覺yorum yani ?
Kullan覺c覺 avatar覺
rtw001

Mesaj rtw001 » 31 Tem 2012, 23:35

bengisaat hocam cevab覺n覺z覺 net anlayamad覺m zaman覺n覺z覺 癟al覺yorum ama biraz daha a癟abilirmisiniz.yani saatin resimdeki durumuna bakarak nas覺l bir ayar yapmal覺y覺m ki takvim yar覺n gece 12 de deisin ?
Kullan覺c覺 avatar覺
rtw001

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners