Cevaplar için teşekkürler. Eve dönene kadar saati evirdim çevirdim kurdum, ayarıyla turlattım ama hiç tepki vermedi.
Biraz cahil cesareti diyelim, eve geldikten sonra iki hafta once ebay'den aldığım saat tamir setiyle daha önce başka saatlerde yapmış olduğum bir iki denemeye de güvenerek saati açtım ve evirip çevirdim, otomatik kurmayı sağlayan rotorun vidasını söktüm, belki ters birşeyler gözüme çarpar diye rotoru çıkardım. Sonra biraz kurdum o sırada saatin kalbi atmaya başladı

Ben de o şekilde kapağını kapattım. Bir saat bekledim çalışmaya devam edecek mi diye, çalışmaya devam etti ve göründüğü kadarıyla normal saat tuttu. Sonra tekrar açıp rotoru yeniden taktım. Saat halen çalışmaya devam ediyor.

Tabi risk aldım işler böyle gitmeyebilirdi ama rotoru çıkartdıktan sonra daha fazla da kurcalamayı düşünmüyordum. Biraz da şansım yaver gitti. Bakalım biraz test edeceğim, bu şekilde devam ederse ilk mekanik saatimi tamir etmiş olacağım. Bu arada 10 ATM su geçirmezliği -5 ATM haline gelmiş olabilir. Zaten suyla hiç temas ettirmiyordum ama bunun için bir ustaya gösterebilirim.
Selamlar.
Alet işler el övünür demişler. Bu da Hong Kong işi tamir setim...