TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sal覺kl覺 Zay覺flama ve Ya Yak覺m覺 襤癟in 襤deal Nab覺z Aral覺覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Sal覺kl覺 zay覺flama ve ya yak覺m覺 i癟in ideal nab覺z aral覺

Mesaj Baran » 11 Au 2016, 09:25

Ben herg羹n 1 saat tempolu y羹r羹yodum,akam rak覺 i癟iceksem 1.5-2 saat y羹r羹yodum sabah,kahvalt覺da 1 kat覺 yumurta yiyip 繹leni corbayla falan geciriyordum akamda ekmek yemiyordum meze kebap rak覺 ne istiyosam yiyip tatl覺 niyetine kaday覺f degil sekerli kahve i癟iyordum kg yapm覺yordu.Birde herg羹n spor yap覺nca genel metabolizma h覺z覺 art覺yor arada ka癟覺rsamda kg yapm覺yordu.Son 4 ayd覺r d羹zenim bozuldu i temposundan sporu y羹r羹y羹羹 b覺rakt覺m ve danalar gibi yiyip i癟meye balad覺m sonuc 9 kg ald覺m bugun itibariyle.Yar覺n y羹r羹y羹e eski beslenme duzenime giriyorum bayrama kadar toparlar覺m.

Steroid k羹rler kilo verdirmez kas k羹tlesini g繹receli sekilde artt覺r覺r kaslar su toplar 繹dem yapar hacimli g繹r羹n羹rs羹n羹z,piyasada ya yak覺c覺lar var ama onlar cok cok tehlikeli hem karacieri elinize al覺rs覺n覺z hemde kalp ritmini cok artt覺rd覺g覺 i癟in kalbi 繹ld羹r羹r gece uyutmaz vs vs en temizi tempolu y羹r羹y羹.Gece ac yatt覺g覺n覺zda sabah ac y羹r羹y羹e c覺ktg覺n覺zda 繹nce kandaki glikojenin yanmas覺 daha k覺sa s羹rer ve ya yak覺m覺na gecersiniz.Son olarak kas yakmak d羹羹n羹ld羹羹 kadar basit birey degildir,繹nce seker sonra yag yak覺l覺r en son kasa gecilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Sal覺kl覺 zay覺flama ve ya yak覺m覺 i癟in ideal nab覺z aral覺覺?

Mesaj sinanarmy » 11 Au 2016, 09:44

Steroid kurler cesit cesittir bir cesiti de yag yakici k羹rd羹r. Kombinasyon da winstrol
Masteron (mg lari degisir) olan k羹rler her steroid kas yapimina yonelik degildirr
Troid hormonu yag yakiminda etkili bu hormonun islevini arttirarak yag yaktiriyorlar vucuda biraz sentetik bir is malum tavsiye edilmez [emoji4]

Kullan覺c覺 avatar覺
sinanarmy

Kay覺t: 01 Kas 2014, 20:22

Mesaj manil » 11 Au 2016, 10:26

Konu hakk覺nda faydal覺 bilgiler verilmi ben yine de kendi a癟覺mdan bi ka癟 ekleme yapay覺m.

1- Ya yak覺m覺 aerobik ortamda ger癟ekleen bir olayd覺r. Bunun da ideal nab覺z aral覺覺 kiiden kiiye g繹re deimekle birlikte 120-160 band覺nda olduu s繹ylenir. Net cevap verip "140 bpm (beat per minute)" demek isterdim ama yukar覺da da belirtildii gibi arat覺rmalar yap覺ld覺k癟a sporun da gitgide kiiye 繹zel olduu ortaya 癟覺k覺yor.

2- K羹r, steroid, v.s. gibi kavramlar sizin asla bilmemeniz gereken eylerdir. Bu konularda bilgi edinmeyin bile.

3- Y羹r羹y羹le 癟ok kilo verilebilir ama verilmeyebilir de. Bu y羹r羹y羹/kounun temposuna bal覺.

4- Kiisel olarak interval kou/y羹r羹y羹lerin kilo verimi a癟覺s覺ndan en faydal覺 癟繹z羹m olduunu s繹yleyebilirim. Yani 繹nce hafif tempoyla kou/y羹r羹y羹 aras覺 bir tempoda balayacak, 400 mt sonra (tamamen 繹rnek veriyorum) 100 mt h覺zl覺 bir depar sonra tekrar 400 mt y羹r羹y羹... Bu d繹ng羹y羹 5-6 kere tekrar etmekte fayda var.

5- bu sayede ilk 繹nce nab覺z aral覺覺n覺 ya yak覺m覺 seviyesinde biraz tutar sonras覺nda anaerobik kapasiteye biraz y羹klenir sonra tekrar ya yak覺m覺 seviyesine gelerek faydal覺 bir kombinasyon yapm覺 olursunuz.

6- Kafada bir resim oluturabilme ad覺na 繹yle diyeyim; 120 - 160 nab覺z aral覺覺nda v羹cut denen makine yadan yakarken; 160 羹st羹nde a覺r覺 yak覺t ihtiyac覺ndan dolay覺 ya yak覺m覺 gibi uzun bir enerji elde etme prosesi yerine direkt olarak cepten yer.

7- Baran'覺n dedii konu (v羹cudu g繹癟ertilmesi) 羹st d羹zey sporcular i癟in dorudur. Bununla birlikte,
a-yaam kalitenizin 羹st d羹zeyde kalmas覺,
b-post羹r bozukluunuzun olmamas覺,
c-kuvvette (g羹癟 demiyorum) devaml覺l覺k salanmas覺
d-hareketlerde sal覺kl覺 bir range of motion'覺n olmas覺 gibi nedenlerle
a覺rl覺k 癟al覺mak ya da v羹cut a覺rl覺覺yla egzersiz yapmak artt覺r.

Bunu da 癟ok temelde basit iti - 癟eki hareketleri olan 覺nav, barfiks ve air squat denen hareketlerle yapabilirsiniz. Yapaca覺n覺z 癟al覺malar eklemleri olumsuz etkilemez, i癟iniz rahat olsun. (bunun s繹z konusu olmas覺 i癟in triatlet seviyesinde elit sporcu olman覺z ya da 繹zel birliklerde olduu 羹zere a覺rl覺kla kou/uzun intikal gibi 癟al覺alar覺 yapmak gerekir)

8-Bunlar覺 yazarken de uzun s羹redir anaerobik antreman yapan, senelerdir m羹cadele sporlar覺 ile uramakta olan, kardiyovask羹ler sistemi spor nedeniyle gelime g繹stermi (yani kalp b羹y羹mesi :) ), hemen hemen her antreman bi癟imini denemi birisi olarak s繹yl羹yorum.

9- son olarak crossfit denen reklam harikas覺 sa癟mal覺ktan olabildiince uzak durun. Detay bilgi isterseniz M vas覺tas覺yla da yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺r覺m.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj manil » 11 Au 2016, 10:27

Son olarak, kilo vermenin %25'i antreman, %25'i dinlenme ve uyku %50'sinin ise beslenme olduunu belirteyim. (benim kiisel kanaatim)
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj HknDrsn » 11 Au 2016, 11:35

Arkadalar覺m覺z baya faydal覺 bilgiler vermi, 繹ncelikle hepinize tkler.
Bende haftan覺n 3 g羹n羹 spor yap覺yorum. balarken 覺s覺nma harketleri sonra 5 dk y羹r羹y羹 15 dk kou, sonra a覺rl覺k 癟al覺覺yorum tabi abart覺l覺 olmayacak ekilde. Tabi bunlar kg vermeye ve ya yakmaya yeterli deil, o kadar kaloriyi yak覺p sonra bir yemekle verdiinizin 2,3 kat覺n覺 bir anda alabiliyorsunuz :D Beslenmeye gelecek olursam, Sabah mutlaka s覺k覺 bir kahvalt覺, 繹le abartmadan g羹nl羹k i yerinde ne 癟覺karsa onu yiyorum, akamda 癟orba 癟ok az ana yemek salata ve meyve yiyorum. 3-4 kg civar覺 verdim. G繹bek k覺sm覺nda biraz ya var onu da eritirsem 10 numara olacak :D
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj Baran » 11 Au 2016, 12:04

Ekmek ve meyve hi癟 yememenizi tavsiye ederim heleki akam saatlerinde.

Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj HknDrsn » 11 Au 2016, 12:30

Ekmek sadece sabah 1 dilim kepek 繹le ve akam yemiyorum, ekeri 癟ok azaltt覺覺m ve tatl覺y覺da hi癟 yemediim i癟in Meyve y覺yorum tabi oda oturup 1 kg kiraz 1 癟ilek deil :D art覺 akam yatmaya yak覺n kesinlikle yemiyorum.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj Serhateco » 11 Au 2016, 19:11

Bende bisiklet s羹r羹p , haftada 3 saat y羹z羹yorum. Dier yorum yazanlar覺nda dedii gibi ekmei kesmenin faydas覺n覺 g繹rd羹m ve tatl覺y覺da baya覺 kestim. Nab覺zla alakal覺 olarak denildii gibi her yaa g繹re deiir bir arkada覺m s覺k覺 spor yapt覺覺 zamanlar 180 k羹s羹r nab覺z g繹r羹yotdu biskletle yoku t覺rman覺rken ve bir problem olmuyodu. Spor yapt覺k癟a ilk zamanlarda g繹rd羹羹n羹z y羹ksek nab覺zlar ilerki safhalarda d羹羹cektir kondisyonunuz gelitii i癟in.
Kullan覺c覺 avatar覺
Serhateco

Ya: 31
Kay覺t: 11 Au 2016, 11:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners