TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj asymptote » 29 Kas 2014, 13:19

Bence fazla oyalanma, direk 癟elie ge癟 sen. Hatta bununla bala: :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj kethuda57 » 29 Kas 2014, 13:45

Vay arkada nerden bakt覺m u bal覺a :D Birden kendimi tra forumunda buldum :super:. D羹n akamdan beri tra forumunda tak覺l覺yorum :D

Anlad覺覺m kadar覺yla g羹nl羹k kullan覺m i癟in en ideali merkur progress... Birazdan emin繹n羹ne gidip almay覺 d羹羹n羹yorum. Herkes performans覺n覺n iyi olduu konusunda hem fikir. Ancak sap覺n alt覺ndaki sar覺 plastik k覺s覺m g繹rsel olarak 羹r羹n羹 biraz g繹zden d羹羹r羹yor. Hatta bunu tak覺nt覺 haline getirip metal sap uydurmay覺 baaranlar bile var :)

Gilettenin fatboyu ve slimi kadar haval覺 olmad覺覺 kesin. ( forumda birisi kad覺k繹ydeki eskicide yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 10 tlye fatboy d羹羹rm羹 hem de 癟il 癟il )

F覺r癟a konusunda da porsuk k覺l覺 olarak Lijun shaving markas覺 akla yatk覺n geliyor. 24 mm'nin gayet yeterli olduunu d羹羹n羹yorum.

Tra olurken zaten f覺r癟a ve plastik tasta arko sabun ve tabiki de mach3 kullan覺yordum. Anlat覺lanlar olduk癟a itah kabart覺c覺 ve 繹zendirici :)
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 42
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj asymptote » 29 Kas 2014, 16:15

Bir t覺ra覺 keyifli hale getiren unsurlar覺n en ba覺nda f覺r癟a gelir. yle ki, kaliteli bir porsuk k覺l覺 f覺r癟ay覺, t覺ra olmad覺覺n覺z zamanlarda dahi bazen y羹z羹n羹ze s羹rmek istediiniz olur. Lijun hakk覺nda iyi yorumlar var, ancak 羹reticinin baz覺 partileri sorunlu 癟覺km覺, olumsuz birka癟 yorum okuduumu da hat覺rl覺yorum. F覺r癟a konusunda en makul tercih kukusuz The Golden Nib'ten tercihe g繹re knot ve sap al覺p kendi f覺r癟an覺 oluturmak. Bu ekilde, nispeten makul bir fiyata Simpson ve Shavemac gibi premium markalar覺n kalitesine yaklamak ve hatta ulamak m羹mk羹n.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj kethuda57 » 29 Kas 2014, 16:24

tesekkurler asymptote... ilk sayfada ki yorumlar iyiydi sonrasini kacirdim demekki...
keske ebaye hic bulasmadan, eminonunde herseyi halledebilseydik... su an yoldayim gittigim yerde makul bir sey var mi ona da sorarim...
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Mesaj Anesthesia » 29 Kas 2014, 18:48

Geltir'de bi dunya urun vardir. Eminonu tutturdugu fiyata satar insani tirastan sogutur. O nedenle tavsiye etmem.

Oyle progress falan kullanmayin tirasin en zevklisini celik ustura verir, direk dalis hem daha eglenceli hem de saglikli bu konuda. Ikinci el ilanlarindan alacaginiz ustura ve kayisla baslayin. Usturayi bi eskisehre yollar elden gecirtirsiniz Lord'a. :)
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj asymptote » 29 Kas 2014, 19:12

B羹t癟e konusunda s覺k覺nt覺 yoksa balang覺癟 i癟in ideal bir ustura, fiyat覺 da makul say覺l覺r. Bence bir Dovo killer.. :)
http://www.ebay.com/itm/NOS-Straight-Razor-Jaguar-58-Rasier-messer-New-old-stock-Zwilling-JAHenckels-/281493338677
Ben bununla balamay覺 d羹羹n羹yorum, sonras覺 Allah kerim. Niyetim Dovoyla Movoyla hi癟 oyalanmadan direk Thiers Issard.. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj Anesthesia » 29 Kas 2014, 21:46

Bildigim kadariyla sert celikli ustura oluyor bu jaguarlar. Bilemesi de zor koreltmesi de :)

Simdiden hayirli olsun. Kutu acilisini bekleriz :)
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj kethuda57 » 29 Kas 2014, 22:36

@Anesthesia asl覺nda 癟ok hakl覺s覺n覺z...Ama maalesef art覺k 癟ok ge癟 merkur progressi alm覺 bulunmaktay覺m :D Eve gelince hemen teste tuttum tabiki... Korktuum kadar deilmi kazas覺z belas覺z atlatt覺m. Mach3 te yaayamad覺覺m keyfi yaatt覺 bana... Art覺k tek eksiim g羹zel bir f覺r癟a say覺l覺r... u anki d羹羹ncem en fazla 50 - 60 tl vermek... neri linkler ve sat覺c覺lar paylaan olursa sevinirim... Geltirde de biraz daha arat覺raca覺m ona g繹re k覺sa s羹rede o eksiimi de tamamlayaca覺m...

Resim

Resim
En son kethuda57 taraf覺ndan 30 Kas 2014, 08:42 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners