TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj asymptote » 17 Nis 2013, 15:20

avsu07 yazd覺:Saol dostum, asl覺nda sabun harman覺na parf羹m koymak istiyorum ancak parf羹mlerde bulunan y羹ksek orandaki alkol, parf羹m kullanmam覺 engelliyor.

Ben doal yalardan amamak gerektiini d羹羹n羹yorum. Parf羹m羹 g羹nl羹k olarak da kullanm覺yorum zaten, sentetik eyler bende alerji yap覺yor..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj avsu07 » 17 Nis 2013, 15:22

Hsnmrycl yazd覺:suleyman abi yaz覺y覺 okuma s羹rem boyunca akl覺mda hep u soru d繹nd羹: " taam kar覺t覺ray覺m ama ka癟a ka癟 繹l癟羹de?".
derken yaz覺n覺n sonundaki 20ml'yi g繹rd羹m :)
b羹t羹n sorular覺n cevab覺s覺n 羹stad覺m, teekk羹rler :)
peki bu yalar aktarlarda sat覺lan yalardan m覺, yoksa eczaneden mi almak gerekir?

kargoyu keke s繹ylemeseydin abi. imdi sab覺rs覺zl覺k basar beni :)

Genelde eczane ve aktarlarda sat覺lan yalar ayn覺 yalar. B羹y羹k marketlerde 10 veya 20 mililitrelik ielerde sat覺lan onlarca ya var istediini alabilirsin. Fiyatlar lokasyona ve isme g繹re deiiyor. Ayn覺 marka ve miktarda ya覺 3 ila 10 lira aras覺 bulabilirsin. Arat覺r覺p ucuzunu bulmak laz覺m.

ok fazla bir ey yok, ben sana kargo i癟eriini s繹yleyeyim de bouna sab覺rs覺zlanma. 1 paket Feather, 1 paket Perma Sharp, 1 paket yeil Astra, 1 Paket Rapira(onluk), 8 adet Super Iridium, birer adet sar覺 Gillette, yeil Gillette, Merkur, Nacet, Gillette Wilkinson, Wilkinson, Balzano, Persona, Arko sabun ve (tra 繹ncesi y羹z羹n羹 temizlemek ve nemlendirmek i癟in) Dove Men'den oluuyor.

Yak覺n zamanda deiik jiletler elime ge癟ince denemen i癟in tekrar yollar覺m.
En son avsu07 taraf覺ndan 17 Nis 2013, 15:26 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Ya: 55
Kay覺t: 25 Mar 2011, 15:02

Mesaj avsu07 » 17 Nis 2013, 15:25

asymptote yazd覺:
avsu07 yazd覺:Saol dostum, asl覺nda sabun harman覺na parf羹m koymak istiyorum ancak parf羹mlerde bulunan y羹ksek orandaki alkol, parf羹m kullanmam覺 engelliyor.

Ben doal yalardan amamak gerektiini d羹羹n羹yorum. Parf羹m羹 g羹nl羹k olarak da kullanm覺yorum zaten, sentetik eyler bende alerji yap覺yor..

Bende ayn覺 kafaday覺m, k覺覺n g羹nde en az bir yaz覺n en az iki kez banyo yapt覺覺mdan parf羹m vs eyler kullanmaya ihtiya癟 duymuyorum. Eski sabun kokular覺n覺n verdii temizlik hissi houma gidiyor.

Sadece arada bir denemek i癟in yapmay覺 d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Ya: 55
Kay覺t: 25 Mar 2011, 15:02

Mesaj fbolukbas » 17 Nis 2013, 15:52

Deville :thumbup: teekk羹rler bilgiler i癟in.
Asym o kadar deil formaldehitlere bulamam tabi. :D
Hsnmrycl,asymptote,avsu07 :champ: olay覺n iyice derinliklerindesiniz, yazd覺klar覺n覺z覺 okurum ama san覺r覺m yapamam :)
Biraz daha pimem laz覺m benim. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj asymptote » 18 Nis 2013, 00:27

Bug羹n 3 g羹nl羹k sakal覺m覺 Gillette Slim ile kestim (3 g羹nl羹k sakal覺m覺 g繹rmek istemezsiniz..) Jilet olarak permasharp kulland覺m, sekizinci ayarda 3 perdede t覺ra oldum. Ger癟ekten keyifli, konforlu ve yak覺n bir t覺ra oldu. T覺ra sonras覺 y羹z羹me kolonya s羹rmekten korkard覺m eskiden.. imdi y羹z羹me sanki su 癟al覺yorum, o kadar tahrisiz ve kesiksiz art覺k t覺ralar覺m.. Slim'den memnun kald覺m fakat u anki d羹羹ncem, bir Fatboy deil.. Slim, Fatboy kadar ergonomik gelmedi bana. Bu aletleri belli bir s羹re g羹n a覺r覺 kullan覺p kanaati o ekilde oluturmak gerekiyor ama imdiden keke Slim yerine bir Fatboy daha alsayd覺m diyorum (yedek olurdu..)

u an aletleri ve jiletleri deneme aamas覺nday覺m, S羹leyman abi gibi sabun, k繹p羹k, f覺r癟a olay覺na ge癟emedim hen羹z. Kendisi advanced level, bizim i癟in esin kayna覺.. :) :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj safir » 18 Nis 2013, 10:45

kar覺覺ml覺 arkolar g羹zeldir ama asl覺nda arko gibi donya覺 tabanl覺 sabunlar覺 覺s覺t覺p eritmek bir miktar bozulmaya sebep olur. hele tarif ettiiniz eklde deilde mikrodalgada 覺s覺t覺l覺rsa sabunun performans覺n覺n farkedilir etkilendiini okumutum
eklemeleri seviyorsan覺z bir de saf arkoyu f覺r癟aya y羹kledikten sonra k繹p羹rtme kab覺na gliserin-ya ekleyerek kar覺覺m yap覺n,arko 覺s覺t覺lmad覺覺 i癟in daha iyi performans verecek
Kullan覺c覺 avatar覺
safir

Kay覺t: 30 Nis 2010, 01:10

Mesaj Hsnmrycl » 18 Nis 2013, 10:56

k繹p羹rtme kab覺 kullanm覺yorum asl覺nda ama bu gidile ona da balayaca覺m :)
youtube da bir videoda sizin bu taktikle yap覺yordu arkada.
繹nce f覺r癟ay覺 y羹kl羹yor, ard覺ndan k繹p羹rtme kab覺nda gerekli eklemeleri yap覺yordu.
denemek laz覺m :thumbup:
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj safir » 18 Nis 2013, 12:19

sabun olsun krem olsun ben y羹zde k繹p羹rtmeyi tercih ediyorum 癟羹nk羹 y羹z羹 daha iyi yumuat覺yor ,kasede k繹p羹k haz覺r t羹p k繹p羹k gibi oluyor ve genelde arkoyu kar覺覺ms覺z sade kullan覺yorum,sadece kar覺覺m seven arkadalar i癟in performans覺 y羹ksek bir tavsiye olsun dedim
Kullan覺c覺 avatar覺
safir

Kay覺t: 30 Nis 2010, 01:10

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners