Abi, t覺ra suyunun s覺cakl覺覺 tamamen senin zevkine kalm覺. kimileri souk suyla t覺ra覺 konforlu bulurken, kimileri s覺cak suyu tercih ediyor. ben de s覺cak (覺l覺k) sudan yanay覺m. souk su sakal覺 sertletirip cildi gerdii i癟in tahri hissi veriyor bana.
T覺ratan sonra ben de kolonya kullan覺yorum. Tercihim imdilik Rebul Ice. Kolonyay覺 hem rahatlat覺c覺 hem de mikrop k覺r覺c覺 繹zelliinden dolay覺 tercih ediyorum. Kolonyada sonra nemlendirici s羹r羹yorum, gerginlii als覺n diye.
Sabun olarak arko kullan覺yorum. Dorusu Tabac gibi daha 羹st d羹zey sabunlar覺 kullananlar 癟ok 繹v羹yorlar ama arko da benim iimi gayet g羹zel g繹r羹yor. Alternatiflerikonuya daha hakim arkadalar s覺ralarsa bize de faydas覺 olur.
Ayr覺ca bug羹n Gillette Slim Adjustable ile ilk t覺ra覺m覺 oldum. 3 g羹n sakal uzatt覺m bunun i癟in

Aleti daha 繹nce dezenfekte etmitim. Ancak bir di癟i arkada souk sterilizasyonun daha uzun tutulmas konusunda beni ikna edince gluteraldehit banyosunu yineledim. stelik bu kez 14 saat beklettim. Neyse ki herhangi bir korozif etkisi yok. Aletler art覺k kesin olarak steril.
T覺raa d繹nersek m羹kemmeldi. Daha 繹nce Aristocrat'覺n t覺ra覺n覺 Slim Twist ile k覺yaslam覺 ve olduk癟a agresif ve bir o kadar da temiz olduundan bahsetmiti. Slim Adjustable ise bambaka. 7. ayarda t覺raa balad覺m. Y羹z羹m羹 zaten tertemiz yapt覺. Hem de en ufak tahri olmadan. Asl覺nda ikinci perdeye gerek yoktu ama ben heveslendiimden bir de 9. ayarda t覺ra oldum. Hem aristocrat kadar agresif bir t覺ra verdi hem de slim twist kadar g羹venli hissettirdi. Bu kadar yak覺n t覺ra vermesine kar覺n b繹yle g羹venli bir t覺ra sunmas覺 muazzam. 襤nsan t覺ra olunca anl覺yor bu aletlerin k覺ymetini.
Art覺k y羹z羹n geleneksel t覺raa iyiden iyiye al覺m覺 san覺r覺m.
Her t覺rata daha az tahri ya覺yorum.
Dar覺s覺 bu zevki tadamayanlara...
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.