whiskey yazdı:Fakat ne yazık ki puro sahte.

Türkiye'de çok yaygın bir durum. Behikeleri yurtdışında bile bulmak çok kolay değil. Elinizde daha fazla bu üründen varsa iade etmeyi deneyin bence. Eğer iade edemezseniz, puroları çöpe atın. Bu tarz yerlerden puro almamanız sağlığınız açısından iyi olacaktır. Orijinal el sarımı puroların aksine, sahte puroların çok büyük bir kısmında yaprakları bir arada tutmak için ne olduğu belirsiz yapıştırıcılar kullanırlar. Yaprakların kalitesini ve diğer etkenleri geçtim, sadece bu yapıştırıcının ateş ile buluşması bile sağlığınıza ciddi şekilde etki edebilir. Eğer gerçekten puro kültürüne meraklıysanız size yardımcı olabilirim.

Cok bilerek aldigim bir sey degil

icinde ki hologramdan bahsediyorsaniz o var nereden sahte oldugunu anladiginizi merak ettim cunku sahte olanlari inceledim ve bu orjinalin aynisi? Hologramlardan tutun, dik durma, altin rengi, yag kivami bile ayni ee bu orjinal demek olmuyor mu?
Utanilacak bir sey yok ki niye utanayim yarin oburgun o kadar para verip replica bir saatte alabilirim bilmeden , olabilir yani.. Dedigim gibi orjinalligi konusuna katilmayacagim malesef falat tabiki cok bilgili oldugum bir konu degil bu sizden yardimci olmanizi isterim cunku ayda 2-3 te olsa iciyorum keyfim yerinde oldugunda nerelerden alinabilir nedir ne onerirsiniz

cok almadigim icin fiyat bazi 40-50 civari olabilir. Bu arada elimde 3 tane vardi bunlardan adama gidip diyecek iki cift lafim var