TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Puro Meraklılari İçin Sağlam Bir Blog

Mesaj 2fast4u » 05 May 2012, 23:58

Gercekten ab uyum surecine destek veren bir yurdum karesi:)bence tum dunya bize nasil uymali onu tartisalim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj whiskey » 06 May 2012, 07:06

2fast4u yazdı:morrissey :champ: :super: whiskey bahsettıgın yer maya levent ın ıcındekı mekan sanırım.Bu arada bende katılıyorum sahte puro cok fazla .2 yıldır yurtıcınden puro almıyorum.Yalnız cuba cıgars ta bu tıp bır seye rastlamadım.Alısverıs yapan tanıdıklarım mevcut.Nub serısı hakkında bılgı verırsen sevınırım.Mensei , fıyatlar ve içim sertliği hakkında .Bu arada bende sıgara kullanmıyorum.Hatta ıgrenıyorum.Cok nadır club boy yada mını cohıba ,mcristo tuketırım.

Bilgiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım Nub'ları ve özellikle Connecticut 460'ı. Nikaragua kökenli, ilginç vitolalara sahip güzel ürünler çıkaran bir firma diyebiliriz. Genel olarak baktığımızda aslında çok çeşidi var. Mesela; Cameroon 464T, Connecticut 460, Habano 460, Habano 464T vs.vs. Özellikle, Cigar Afficianado tarafındanda çok fazla reklamı yapılır ve genelde yüksek puan alırlar. Şahsen ben çoğunu seviyorum özelliklede Baran'a önerdiğim "Nub connecticut 460" benim favorimdir. İçimi gayet hoş, sıradışı bir vitolaya sahip, ve fiyat performansı yüksek bir puro. Fiyatları 25'lü kutu için $130, tek dalda ise $6-7(tuboslar belki $0.50-$1 daha fazla olabilir) civarında değişiyor. Kısacası çok özgün bir puro diyebiliriz denemeni tavsiye ederim ;)

Bir kaç resim ekleyelim:

Resim
Resim
Resim
En sevdiğim yanı:
Resim
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj 2fast4u » 06 May 2012, 09:02

Whiskey aklimin bir kosesine yazdim .tesekkurler .bu arada basligi acmama neden olan blogu takip ediyosundur umarim.guzel tavsiyeler mevcut .puro amatorceyi hazirlayan arkadasimiza buradan tesekkur ediyorum. :thumbup: nub lari maya nin icindeki yerden mi aliyorsun ?
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj whiskey » 06 May 2012, 09:20

2fast4u yazdı:Whiskey aklimin bir kosesine yazdim .tesekkurler .bu arada basligi acmama neden olan blogu takip ediyosundur umarim.guzel tavsiyeler mevcut .puro amatorceyi hazirlayan arkadasimiza buradan tesekkur ediyorum. :thumbup: nub lari maya nin icindeki yerden mi aliyorsun ?

Blog'u düzenli takip ediyorum :thumbup: Hayır oradan almıyorum. Şu anda yurtdışındayım zaten tedarik sorunum yok ama Türkiye'de olduğum zamanda genelde yurtdışına giden gelen oldukça onlardan rica ediyorum yada başka siteler üzerinden alıyorum. :champ:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj Cihan » 06 May 2012, 13:39

valla bu blog'da neye karşı ilgim varsa hepsiyle ilgili yazılar mevcut :super: , bağımlılık yaptı bu blog
Kalem&Saat!
Kullanıcı avatarı
Cihan

Mesaj 2fast4u » 07 May 2012, 11:00

isvicre uzerınden cok getırttım ama uzun zamandır bende sıparıs vermedım.Seyahatlerden aldıklarımla sımdılık ıdare vazıyetındeyım.Nıkaragua puroları hakıkaten son dönemde basarılı ısler yapıyor.Bunda sanırım amerıka cıgar pazarı cok etkılı oldu.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 07 May 2012, 12:36

puroyu aşırı derecede severim ama nedense (çok büyük ihtimal sigara kullanan biri olduğum için) içime çekmeden içmeyi başaramıyorum bu yüzden de çok nadir tüketiyorum aksi halde adamı deviriyor
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj herofb » 09 May 2012, 01:30

bir bahar akşamı , dandik bir cigarillo ama sonuç keyif :)

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners