TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj Hsnmrycl » 25 Tem 2015, 13:32

vmetin :champ: :champ:
cct :champ: :champ:

d羹nden...

Resim
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj Baran » 26 Tem 2015, 08:19

Dupontla 1 puro yak覺lmaz 2 dupont a癟覺k havada kullanilmaz ikisinide denedim ama baar覺l覺 olamadim en sonunda sattim Dupontumu.Cok guzel puro cakmaklari var kardesim onlardan edin birtane.Gazl覺 cakmaklar bozar puronun tad覺n覺 ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj aladagli » 26 Tem 2015, 12:54

Resim
Resim
Resim
Resim

Bolivarlarin biri cok genc, digeri de fazla yasli.

Mutevazi JL no 2 ise tam kivaminda.

Bugun de Upmann 2012 LE tuturuyoruz. Biraz gevsek yapili ama tadi tam oturmaya baslamis..,

Resim
Asmanda b羹rk羹t, jerde k繹kb繹r羹 bol
Kullan覺c覺 avatar覺
aladagli

Kay覺t: 07 Nis 2011, 12:40

Mesaj Hsnmrycl » 26 Tem 2015, 14:50

Baran yazd覺:Dupontla 1 puro yak覺lmaz 2 dupont a癟覺k havada kullanilmaz ikisinide denedim ama baar覺l覺 olamadim en sonunda sattim Dupontumu.Cok guzel puro cakmaklari var kardesim onlardan edin birtane.Gazl覺 cakmaklar bozar puronun tad覺n覺 ;)

bu yanl覺 bilgileri bir de madde madde s覺ralay覺nca dayanamad覺m.
ben yazmaya 羹eniyorum ama ii bilen biri dupont ve puro ilikisi hakk覺nda yazar mutlaka.

Resim
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj whiskey » 26 Tem 2015, 15:07

Baran yazd覺:Dupontla 1 puro yak覺lmaz 2 dupont a癟覺k havada kullanilmaz ikisinide denedim ama baar覺l覺 olamadim en sonunda sattim Dupontumu.Cok guzel puro cakmaklari var kardesim onlardan edin birtane.Gazl覺 cakmaklar bozar puronun tad覺n覺 ;)

1) B羹tan doldurulan her 癟akmakla puro yak覺l覺r. Bakkalda sat覺lan 1 liral覺k 癟akmaa b羹tan doldurulsa bile i g繹r羹r. Bir tan覺d覺覺m hi癟 gaz doldurulmam覺 ucuz 癟akmaklardan koliyle al覺p, her birine b羹tan doldurarak kullan at haline getirmiti. Dupont'ta ama癟 zaten purodur ama pipo bile yak覺l覺r, ki yapan tan覺d覺覺m var. Dolay覺s覺yla gazl覺 癟akmaklar puronun tad覺n覺 bozar gibi bir durum yok. Ancak, benzinli veya doru gaz kullan覺lmam覺 癟akmaklar puronun tad覺n覺 bozar.

2) Evet, 繹n plana 癟覺kan g繹sterili Dupont'lar Jet flame deiller, doal alevliler. Bu durum sebebiyle a癟覺k havada kullan覺m覺 zordur ama k羹癟羹k bir urala sorunsuzca puro yak覺l覺r. Tek sorun "toasting" aamas覺 doal alevle s覺k覺nt覺l覺d覺r, fakat bu durum tamamen kiisel tercih, zevktir. ahsen ben bazen purosuna g繹re bu toasting aamas覺n覺 es ge癟iyorum.

Evet 癟ok g羹zel puro 癟akmaklar覺 var fakat prestij isteniyorsa Dupont marka bilinirliiyle 癟akmaklar覺n Rolex'idir. Bu durum kiiden kiiye deise de bence hemen hemen t羹m puro aksesuarlar覺n kral覺 "Dunhill" dir fakat bunu bilen al覺r, s覺f覺r 羹r羹nleri eskileri kadar baar覺l覺 deildir ve yeni modellerinde efsanelemi eski 羹r羹nlerde kullan覺lan materyaller ve tasar覺mlar farkl覺l覺k g繹sterir. rnein uana kadar kulland覺覺m en iyi punch kesici 90'lar覺n sonundan kalma bir Dunhill'dir. G羹nde en az 2-3 puro i癟en bir b羹y羹羹m hala 羹zerinde en k羹癟羹k bir deformasyon olmadan kullanmakta. G羹ncel modellerinde ne yaz覺k ki ana malzeme olarak akrilik kullan覺yor ve eskileri dahi(bulunabilirse tabi) ortalama s覺f覺r bir dupont maxi punch'a g繹re 3-4 kat覺(en az) fiyat覺nda olur.

Bu t羹r doal alevli Dupont 癟akmaklar覺n 羹retim amac覺 羹st d羹zey kesime hitap etmektir. Ben doal alev Dupont'umu yaln覺zca iki farkl覺 durumda kullan覺yorum; 羹st羹 kapal覺 veya az r羹zgar alan 羹st d羹zey bir mekana giderken ve onun d覺覺nda s羹rekli masam覺n 羹st羹nde tutuyorum. 羹nk羹 hemen her zaman doal alevi, jet flame'e tercihe derim. G羹nl羹k hayatta da Dupont'un Maxi jet serisinden limitli 羹retim bir jet flame torch kullan覺yorum. Dolay覺s覺yla Dupont her duruma ve zevke hitap edecek 癟akmaklar 羹retir. K覺sacas覺 Dupont'lar harika puro 癟akmaklar覺d覺r..
En son whiskey taraf覺ndan 26 Tem 2015, 15:10 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj whiskey » 26 Tem 2015, 15:08

Hsnmrycl, mesaj覺m覺 att覺ktan sonra senin mesaj覺n覺 g繹rd羹m. :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj MertYe » 26 Tem 2015, 19:59

Bu puro merak覺 beni yavatan sarmaya balad覺 forum y羹z羹nden. Yanl覺 bilmiyorsam Istanbulda birkac tane cigar lounge var. Konsept olarak oturup puro iciliyor diye biliyorum icerde aktivite olarak baska birey var m覺d覺r? Genel olarak balang覺癟 seviyesi olan purolar覺n fiyatlar覺 ne seviyelerdedir ve puroya balang覺癟 i癟in yumuak i癟imli hangi purolar覺 繹nerebilirsiniz diye dan覺mak istiyorum. Bu tavsiyeler loungelarda olmasa bile d覺ardan al覺p icebilmek ve deneyebilmek ad覺na en az覺ndan. Teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj MertYe » 27 Tem 2015, 15:50

Bana bu konuda yard覺mc覺 olabilecek kimse yok mu acaba :?:
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners