Ce262, bir swap fena olmaz ger癟ekten. Yada Miami'de bulual覺m.
Bond.
Aladal覺, estafurullah. Umar覺m bir faydam覺z oluyordur.

uanda zaten harikulade bir koleksiyona sahipsin. Fakat bir ka癟 nacizane ender 羹r羹n tavsiyem daha olabilir. Mesela;
-Montecristo 520 (bulmas覺 uan i癟in 癟ok zor fakat bence bulunabildii kadar al覺nmas覺 gereken bir 羹r羹n. 2014'te i癟tiim en iyi K羹ba diyebilirim)
-partagas seleccion privada 2014 (tam bir malt purosu diyebilirim. Olduk癟a sert g繹vdeli fakat 癟ok keyifli 1.5 saat yaatt覺 bana)
-Opus X Angel's Share (kutuyla bulmas覺 neredeyse imkans覺z fakat bulduk癟a al覺nmas覺 gereken bir 羹r羹n bence. Tam bir medium body kahvalt覺 sonras覺 bile rahatl覺kla i癟ilebilecek olduk癟a aromatik harikulade bir puro. Standart Opus x'lerden olduk癟a farkl覺 say覺l覺r.)
-La Gloria Cubana Inmensos (yine bulmas覺 kolay bir 羹r羹n deil fakat beeneceini d羹羹nd羹羹m bir puro. Deerli bir abim sayesinde humidorumda yer edinmi fakat hen羹z yakmaya k覺yamad覺覺m bir 羹r羹n. ok baar覺l覺 olduunu duydum.)
-Hoyo de Monterrey Short Hoyo Pir獺mides (Daha 繹ncede bahsetmitim, i癟tiim en baar覺l覺 HDM olduunu s繹yleyebilirim. Bulunursa kutuyla al覺nabilecek bir 羹r羹n.)