Kazasız belasız. 
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazasız belasız. 
Bond yazdı:Tgm, Scudetto tebrikler![]()
Kazasız belasız.
Bond yazdı:Tgm, Scudetto tebrikler![]()
Kazasız belasız.
Sinan Bey Astra başkadır.Kendi sınıfında en güçlü dizel motoru ve en geniş arka yaşam alanı ile rakipsiz diye biliyorum.fsinan yazdı:Son 4 senede 308, Qashqai, sonra Civic FK7 Sport Plus, Sonra 3008 ve şimdi de Opel Asta hb kullandım. Şunu bilirim, bugün Türkiye'de en çok para kazananlar araba alıp satanlar, fakirleşen ülkemizin son kaymaklarını yiyorlar. Gerçekten karlı iş, ben kullandığım araçlardan gördüm bunu. Son aracım 3008'i bir türlü ısınamadığım birkaç unsuru ve aşırı değer kazanıp yatırıma çevireyim düşüncesi ile sattım. Acayip iyi yapmışım herkese tavsiye ederim ihtiyacınız olmayan fazlayı kullanmayın, taşımayın. Astra hb aldım, biraz denk geldi, kısmet diyelim, gerçekten şaşırttı beni, hak ettiği talebi görmemiş bu araba. Kimse beğenmiyor ama zaten Türk milletinin pek arabadan anladığını düşünmüyorum doğrusu, zeytinyağı tenekesine bagaj tak satılır bu ülkede. Böyle yazınca da herkes kızıyor.
Neyse şunu söyleyeyim, bence pahalı araba kullanmanın hiçbir getirisi yok, hele ki bu İstanbul koşullarında öküzün gani olduğu sokaklarda. Artık Avrupa'lılar gibi araç kullanmanın statü göstergesi olmadığı günlere ulaşırsak ekonomimiz için daha iyi olacak.

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir
|
||||||||||||||