düzgün bir plazma varken normal LED/LCD leri boşverin

diyorum
Panasonic plazma kullanıyorum, çok memnunum
3D özellikli TV ler yeni çıktığı sırada 3D olmayanını 2-3 ay bekleyip almıştım,
Türkiye depolarında tanıdık buldum, ikide bir sordum geldi mi diye,
Siyahlar siyah gibi, milisaniye sorunu yok, maç yayınlarında topun gölgesi kalmıyor, SD yayınlar çok düzgün,
Full HD zaten iyi,
bu arada renk performansı için doğala en yakın yeşili alabiliyorsunuz,
ekranı beyaz yapınca samsunglardaki mavimsi beyaz sorunu yok.
Herkese tavsiye ederim, yeni bir TV alacak olursam Sharp Full LED veya Panasonic Plazma
TV üreticisinde arge şefliği yapmış arkadaşıma gösterdim, seçtiğim plazmayı gitti kendisine de aldı (rakip firmada çalışıyordu)
Sonra aynı plazmadan 4 kişi daha aldı. 6 kişide 6 adet 50 inch plazma, herkes teşekkür ediyor.
halen TV argesinde çalışan bir arkadaşımın plazma için yorumu ince panelde CRT kalitesinde görüntü istiyorsan en efektif çözüm olarak öneririm diyor (direkt LCD/LED TV arge mühendisi olarak başka firmada çalışıyor)
Panasonic in yeni modellerde eski plazmalardaki sorunlar giderilmiş durumda, zaten plazma ekibindeki mühendislerin tamamı Pioneer'in işten çıkarttığı plazma ekibi ki Pioneer plazma işinde çok çok iyiydi.
LED / LCD istiyorsanız ve derdiniz kalite ise Sharp veya Loewe, tek kötü yanı Türkiye'de Sharp'ın kendisi yok, dağıtıcı ile çalışıyor.
Loewe zaten değiştirmediyse Sharp panel kullanıyor
Bu arada bilmeyenler için LCD/LED panel üreten her firma Sharp'a lisans parası ödüyor.
Aradaki fiyat farkına değer, ama her serisini almamak lazım.
Eğer film seyretmeyi seviyorsanız özellikle öneririm.