TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Mesaj mlm » 21 Au 2013, 23:31

Marvin ho geldiniz keyifli t羹tt羹rmeler ;)
Esoterica Tilbury ile ilgili k覺sa bilgi rica ediyorum :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Marvin » 21 Au 2013, 23:38

;) Tesekkurler,
Tilbury = Nikotin = t羹t羹n gibi t羹t羹n
bence tabii... Virginia&Burley karisimi, orta sertlikte. aroma yok. orta - yoguna yakin lezzette. teneke kutuda gelir. 250 grlik paket buyuk naylon torbada. 250 gr almadim hic. teneke kutu ilk acildiginda nemli oluyor. bir sure havalandirip oyle icime hazirliyorum. ilk basta tekduze gibi gozuksede ortalara dogru burley tadi araya girip sonlara dogruda tok/sert icim sunuyor. beyaza yakin kul birakiyor. aromasiz tutunlerle araniz iyiyse mutlaka deneyin derim. herzaman bir teneke bulundurmaya calisiyorum kenarda. bir tanede beklettigim var. bakalim 2. yili gecti. 4-5 yil sonra acmayi dusunuyorum.

Bu arada, farkli yorumlari incelemek isterseniz
http://www.tobaccoreviews.com/blend_detail.cfm?TID=503
Kullan覺c覺 avatar覺
Marvin

Ya: 49
Kay覺t: 15 May 2011, 21:17

Mesaj mlm » 21 Au 2013, 23:42

Bug羹ne dek TPT ve Yaylada 癟eitleri ile H.Danske, macBaren, C.Black 癟eitleri ve Amphora Full Aroma kulland覺m, hen羹z dediiniz t羹rden aromas覺z t羹t羹n ge癟enlerde Deville nin yollad覺覺 University Flake(ya da Balkan Flake) hari癟 hi癟 denemedim. T羹rkiye malum t羹t羹n konusunda s覺k覺nt覺l覺 biraz. Keyifli i癟imler, tekrar ho geldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj Marvin » 21 Au 2013, 23:45

TPT ve Yayladag kullaniyorsaniz bence yadirgamazsiniz. Evet tutun konusunda sikinti oluyor herzaman. Surekli yurtdisi gezisi yapan es dost kollamak durumu var istediginiz tutune kavusmak icin. Firsat olursa ikram ederim / yollarim tadim icin.
Kullan覺c覺 avatar覺
Marvin

Mesaj mlm » 22 Au 2013, 00:22

Ben de K覺br覺s'tan gelen bir arkada覺ma 10 paket kadar Amphora getirttim birka癟 paket de TPT var imdilik :) Ben de younluktan bir s羹redir i癟miyordum iki g羹nd羹r f覺rsat bulup i癟ebildim o da malum hafif dil 覺s覺rmas覺 yapt覺:) Teekk羹r ederim, benim de elimde dediim gibi bol miktarda Amphora var dilerseniz ben de ondan yollayabilirim..
Piponun en sevdiim y繹nlerinden birisi heyecan覺n覺n hi癟 bitmemesi, denenmeyi bekleyen o kadar 癟ok t羹t羹n var ki:)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj Marvin » 22 Au 2013, 00:33

Evet Kibris'ta veya Kibris uzerinden Amphora'ya ulasmak kolay. Burada da rahat bulunuyordu. Gerci bir iki senedir tezgahlardan almadim. En son bende yukluce almistim. Tutun cok :D denemek icin yani. Cok cesit var. Bir ara surekli yeni tutun deniyordum. Sonunda birkacinda karar kildim. Merak ettiklerimi firsat oldukca getirtip tadina bakmaya calisiyorum.

Asil Esoterica'nin Stonehaven tutunu var ki 2 yildir yok ortalikta. Virginia&Burley flake bir tutun. Elimde bir paket kaldi ama acamiyorum :? Ortaya ciktigi ilk anda stoklayacagim. Ama cikincada maalesef en fazla 1 kisiye 1 paket satiliyor.
http://www.tobaccoreviews.com/blend_det ... =S&TID=502
Kullan覺c覺 avatar覺
Marvin

Mesaj mlm » 22 Au 2013, 00:42

Merak ettim imdi :geek: Ula覺lamamas覺 lezzetini ikiye katl覺yordur :) Halbuki Amphora 繹yle mi :D
Pipo say覺m覺 da art覺rmam laz覺m bu arada, Savinelli Punto Oro Mister ve ahin Sar覺y覺ld覺z覺m var. n羹m羹zdeki g羹nlerde say覺y覺 imdilik 羹癟e 癟覺karmay覺 d羹羹n羹yorum.
T羹rkiye Pipo Kul羹b羹ne 羹yesinizdir san覺yorum :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj Marvin » 22 Au 2013, 00:52

Uyeydim... :D cok uzun hikaye. halen gorusuruz ama oradan arkadaslarla.
Sayi arttirmak icin butce durumunuz nedir bilmiyorum tabii ama lutfen ukalalik olarak algilamayin, bence sahin 1 tane yeter. Rastlanti sonucu buldugumuz bir marka var. Ne oldugunu duyunca da cok sasirabilirsiniz. Ortalama bir savinelli fiyatina 2-3 tane alabilirsiniz ve memnun kalma ihtimaliniz cok yuksektir. Alisveris yapmadan once haberleselim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Marvin

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 92 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners