TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Casual - Boating Tarz覺 Ayakkab覺 nerisi

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Casual - Boating Tarz覺 Ayakkab覺 nerisi

Mesaj msturan » 18 Eki 2011, 20:30

O konuyu 繹yle bir ka癟 Louis Vuitton'luk kolleksiyonum olmadan a癟mak bana d羹mez sedir hocam :D
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj sedir » 18 Eki 2011, 21:01

Sen a癟. Herkes ne varsa onu g繹sterir. Patek'imiz yok diye konumuyor muyuz?
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj msturan » 18 Eki 2011, 21:30

:D Neden olmas覺n 繹yleyse hocam
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Mesaj Bond » 18 Eki 2011, 22:33

O Sebago Docksideslar覺 Amerikadan getirtebilmek i癟in ne 癟ileler 癟ektik zaman覺nda :) Halen 4-5 tane duruyor evde 1990-91'de al覺nm覺. Model tamamen ayn覺 en ufak k覺sm覺 deimemi. imdiki gen癟 jenerasyonun halen bunlar覺 beenmesi sevindirici dorusu. Ben uzun y覺llard覺r giymedim ama bunlar her zaman klasik kalacak olan modellerden.

Yerli 羹retimini de tercih edebilirsin ama a癟覺k癟as覺 bu Sebago Docksides markas覺 ile an覺lan k羹lt bir ayakkab覺 modeli. Bence 襤nci'nin ayn覺s覺n覺 羹retmesi sahte saat 羹retmekten fark覺 olmayan bir durum. Resmen 癟alm覺 ayakkab覺n覺n modelini. Ben olsam bunu protesto etmek ad覺na hayatta 襤nci almazd覺m. Ayr覺ca orijinali kadar malzemesinin iyi ve ayakkab覺n覺n rahat olmad覺覺na eminim. 20 sene olmu yeni gibi duruyor ayakkab覺lar halen, az 繹nce 癟覺kar覺p bakt覺m :D

O zamanlarda en zor bulunan ve en sevdiim renk kombinasyonu lacivert 羹st羹ne k覺rm覺z覺 oland覺. Halende yok 羹retimde ara ara 癟覺kar USA'de. G羹癟 bela getirtmitim bir tane sonra Marmariste uyurken eve h覺rs覺z girip sadece onu ve 501 kotu 癟alm覺t覺 :twisted: :D

Bulabilirsen alternatif boating ayakkab覺 olarak sana Helly Hansen tavsiye ederim. Bazen super modelleri 癟覺kar ama u an neler var bilmiyorum serilerde. Bu konuda D羹nya'n覺n en iyi markalar覺ndan biridir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj msturan » 18 Eki 2011, 23:22

:o Ger癟ekten o kadar dayan覺yor mu Bond? Ger癟ekten iyi 繹yleyse. :super:

Bu arada dediin lavcivert 羹st羹ne k覺rm覺z覺 kombinasyonu yok san覺r覺m, ebay'da s覺k覺 bir arat覺rmayla belki 癟ok daha ho ve unique renk kombinasyonlar覺na ulaabilirim belki ama zaten 70-80$ civar覺nda, bir de 30$'a yak覺n shipping fiyat覺 gelince 癟ok da cazip yan覺 kalm覺yor... Hell Hensen'e zaman覺m olduunda rahat癟a bakaca覺m :thumbup:

Bu arada sen verdiim linklerdeki ayakkab覺lar ve renkler i癟in ne diyeceksin?
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Mesaj Archezia » 19 Eki 2011, 00:12

msturan yazd覺:Archezia, bu tarzlar覺 beenmemene ger癟ekten a覺rd覺m :D Olduk癟a zengin ve 覺k duruyorlar gibi geliyor bana, tabii senin tarz覺n ve beenilerin elbette farkl覺 olabilir sayg覺 duyar覺m :D ou ya覺t覺m覺n beendii lacoste, onitsuka, tommy ayakkab覺lar覺 da benim beenmemem, zevklerin ne kadar farkl覺 olabileceinin bir kan覺t覺 belki :D

Asl覺nda sayd覺覺n dier markalar覺n modellerini ben de beenmiyorum :D 繹zellikle de onitsuka... u an beendiim tek Lacoste modeli var mesela :lol: Ama bu g繹sterdiklerin g羹zel olsa da hen羹z giymem heralde. 襤leri yoluna koyup(Y羹ksek lisans, irket vs.) kafam rahat olduu zaman giymem gerekiyor hissini verdiler bana nedense :D

Tarz覺m olmasa da renk olarak fikrimi s繹yleyeyim yard覺mc覺 olur belki. Ben ayakkab覺 da genel olarak kahverengi, krem tonlar覺n覺 tercih ediyorum ama zaten var o renk demisin. O zaman bana en g羹zel geleni u;
http://www.orijinalmarka.com/urun_detay.asp?grup_no=0&urun_no=4134&dil=1&folder=anasayfa

Kotun alt覺nda iyi durur heralde. E bence i癟inde krem/beyaz gibi a癟覺k bir renk de olmal覺 zaten. Bordo da bonus :D

Ama hepsinden 繹te, ayakkab覺 al覺yorsun msturan, gir max. 5 maazaya birini al 癟覺k kafay覺 癟ok yorma (: Ya da, ya da... Hepsinden g羹zeli yan覺na k覺z arkada覺n覺 veya bir k覺z arkada覺n覺 al onunla se癟 i癟in rahat etsin :)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj herofb » 19 Eki 2011, 00:38

bence nas覺l Armani saat alm覺yorsak Lacoste ayakkab覺 da almamak laz覺m onun yerine kendi kundurac覺m kazans覺n ya da ger癟ekten bir eyler yapan (2 kere ayakkab覺 ald覺m ama sonu h羹sran oldu) bu arada T-shirt konusunda ise kesinlikle vazge癟emem o ayr覺 :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj msturan » 19 Eki 2011, 00:55

Archezia teekk羹rler :champ: Zaten hepsini deneyeceim, bu modeli de beenmitim; bakal覺m :)

herojd, asl覺nda lacoste ayakkab覺lara yak覺n durmamam覺n bir nedeni de bu :)
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners