hydrocon yazdı:Eline sağlık ilk iki karen çok iyigüzel günlerde kullan [emoji106]
Emre abi teşekkürler, sağolasın.

raven yazdı:Miriel güzel kareler[emoji106]
Raven teşekkürler.

hydrocon yazdı:Eline sağlık ilk iki karen çok iyigüzel günlerde kullan [emoji106]
raven yazdı:Miriel güzel kareler[emoji106]
Miriel yazdı:Tamron 17-50 f/2.8 lensten fazlasıyla memnun kaldım. Renk ve fotoğraf kalitesi ile kesinlikle kit lensin çok çok üstünde. Buradan tekrardan tavsiye eden Hydrocon, Emre abiye teşekkürler.
tarkani yazdı:Miriel yazdı:Tamron 17-50 f/2.8 lensten fazlasıyla memnun kaldım. Renk ve fotoğraf kalitesi ile kesinlikle kit lensin çok çok üstünde. Buradan tekrardan tavsiye eden Hydrocon, Emre abiye teşekkürler.
Fotoğraflar çok güzel. Aynı lensi ben de kullanıyorum ve çok memnunum.
hydrocon yazdı:raven selamlar, üç dergiye gidecek bu iş editorial.. Bahsettiğin hususlar styling ile alakalı ki bunlar benim takıldığım ve ekseriye fikir beyan etmekten imtina ettiğim bir husus çünkü apayrı bir branşgenelde kuaför makyöz gelir styling yapılır ben nerede hangi açı ve ışıkta karelerin çekileceğin söyler ve çekerim ek olarak işin retouch kısmı da bendedir
bu çalışmada bahsettiğin kemer konusuna bende takıldım ama müsteri gerek görmedi. Fikrini beyan etmekten yana tereddüt yaşama lütfen bu işi uzun süredir yapıyorum ki benimde gözümden birşeyler kaçmış olması gayet normal
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir
|